Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επίκαιρα
Αποστολή σε φίλοΕκτύπωσηΑποθήκευση στα αγαπημένα του μέλους

Ιστοσελίδα για την ηπατίτιδα Β


Από τον Βασίλη Βενιζέλο
Με πρωτοβουλία της εταιρείας «Bristol-Myers Squibb» δημιουργήθηκε η πρώτη ελληνική ιστοσελίδα για την ηπατίτιδα Β (http://www.hepb.gr/) με στόχο να καλύψει την ανάγκη για σωστή ενημέρωση και πρόληψη της νόσου.

O επισκέπτης της ιστοσελίδας μπορεί να ενημερωθεί για την ασθένεια, τους τρόπους μετάδοσης και πρόληψης της, καθώς και τους φορείς, στους οποίους μπορεί να βρει υποστήριξη.

Παρ’ όλη την ύπαρξη εμβολίου, η χρόνια ηπατίτιδα Β αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα της δημόσιας υγείας σε διεθνές επίπεδο, με 300 - 400 εκατομμύρια χρόνιους φορείς. Πρόκειται για την 10η κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως, υπεύθυνη για 1,2 εκατομμύρια θανάτους κάθε χρόνο.

ΠροηγούμενοΕπόμενο