Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επίκαιρα
Αποστολή σε φίλοΕκτύπωσηΑποθήκευση στα αγαπημένα του μέλους

Εταιρεία Management Υπηρεσιών Υγείας: Διακοσμητικοί οι διοικητές στο ΕΣΥ



Για ευτελισμό στη διαδικασία επιλογής διοικητών στο ΕΣΥ και κατανομή των θέσεων με «ποσοστά» ανάλογα με αυτά των κυβερνητικών κομμάτων, κάνει λόγο η Ελληνική Εταιρεία Management Υπηρεσιών Υγείας (ΕΕΜΥΥ).

Στην επιστολή της προς την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, η ΕΕΜΥΥ χαρακτηρίζει τους σημερινούς διοικητές και αναπληρωτές διοικητές «άπραγους», «διακοσμητικούς» ακόμη και «επικίνδυνους» λόγω άγνοιας, ενώ αναφέρεται και στους «δραστήριους» κυρίως στον…τομέα της διαφθοράς.

Στην ίδια επιστολή, που υπογράφει ο πρόεδρος της Εταιρείας Γιώργος Στάθης, τονίζεται ότι «η ορθολογική διαχείριση από εξειδικευμένα στελέχη είναι η μοναδική μέθοδος διασφάλισης της βέλτιστης αξιοποίησης των σπανιότατων -πλέον- πόρων υποστήριξης των Υπηρεσιών Υγείας»

Στο πλαίσιο αυτό τα μέλη της Εταιρείας κατέθεσαν πρόταση τροπολογίας, ώστε να διασφαλιστεί η διαφάνεια αλλά και η ενίσχυση των νοσοκομείων με στελέχη που έχουν γνώση στη διοίκηση και την οικονομία της υγείας.

ΠροηγούμενοΕπόμενο