Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επίκαιρα

τελευταία νέα

Βγήκε η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την υποβολή των συνταγών
Πρέπει να επικαιροποιηθούν τα προγράμματα των φαρμακείων, επισημαίνει ο ΦΣΘ
1,6 δισ. ευρώ πληρώσαμε από την τσέπη μας για φάρμακα το 2021
Σύμφωνα με μελέτη του ΙΟΒΕ για λογαριασμό του ΣΦΕΕ

Αποστολή σε φίλοΕκτύπωσηΑποθήκευση στα αγαπημένα του μέλους

Δωρεάν εξετάσεις για το Διαβήτη στο Ερρίκος ΝτυνάνΜε ειδικό «πακέτο» δωρεάν ιατρικών και εργαστηριακών εξετάσεων για κάθε ενδιαφερόμενο και την οργάνωση επιστημονικής ημερίδας για την ενημέρωση του κοινού, το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center συμμετέχει στο φετινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη (14 Νοεμβρίου), με βασικό στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για μια νόσο που λαμβάνει εκρηκτικές διαστάσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center προσφέρει την προσεχή Παρασκευή 14 Νοεμβρίου:

  •  Δωρεάν μέτρηση σακχάρου
  •  Μέτρηση της γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (HbA1c) σε προνομιακή τιμή (τιμή ΦΕΚ)
  •  Δωρεάν εξέταση από τους γιατρούς του ΕΝHC σε περιπτώσεις αυξημένων τιμών της HbA1c

Παράλληλα, την ίδια ημέρα οργανώνει ειδική ημερίδα με τίτλο «Διαβήτης και Ποιότητα Ζωής» κατά την οποία διακεκριμένοι επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων θα αναφερθούν στις αιτίες και τα συμπτώματα του διαβήτη, θα παρουσιάσουν τις νεώτερες εξελίξεις στη θεραπεία και την αντιμετώπισή του, ενώ θα παράσχουν απαντήσεις σχετικά με τη νόσο και την έγκαιρη διάγνωσή της.

Οι μετρήσεις σακχάρου θα γίνονται στο περιθώριο της ημερίδας, ενώ θα υπάρχει επιπλέον και δυνατότητα λιπομέτρησης όσων το επιθυμούν από τους διαιτολόγους του ΕΝHC.

Το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center, εξάλλου, υπενθυμίζει προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ ότι στα Εξωτερικά Ιατρεία, που εκτείνονται σε λειτουργικό χώρο των 2.800 τ.μ. και στελεχώνονται από ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, έμπειρο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, παρέχονται:

1. Εξέταση σε κάθε ειδικότητα στην τιμή των 20 €.

2. Ειδική τιμή 8 € στην απλή ηλεκτρονική συνταγογράφηση

3. Διαγνωστικές και απεικονιστικές εξετάσεις, με παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ

Μέχρι το 2025 οι ασθενείς με διαβήτη αναμένεται να φθάσουν τους 350.000.000 παγκοσμίως. Στη χώρα μας υπολογίζεται ότι ο αριθμός των ασθενών με διαβήτη ανέρχεται στις 800.000 με 900.000 και από αυτούς μόνον οι μισοί το γνωρίζουν.
ΠροηγούμενοΕπόμενο