Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επίκαιρα

τελευταία νέα


Αποστολή σε φίλοΕκτύπωσηΑποθήκευση στα αγαπημένα του μέλους

Διαδοχικές συναντήσεις με τους γιατρούς έχει ο υπουργός Υγείας


Διαδοχικές συναντήσεις με τον ιατρικό κόσμο θα έχει σήμερα ο υπουργός Υγείας ξεκινώντας τη μία το μεσημέρι με την εκτελεστική γραμματεία της ΟΕΝΓΕ.


Οι νοσοκομειακοί γιατροί οι οποίοι αναμένεται να συναντηθούν τόσο με τον υπουργό Υγείας, κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, όσο και με τον αναπληρωτή υπουργό, κ. Ανδρέα Ξανθό και τον γενικό γραμματέα Δημόσιας Υγείας, κ. Γιάννη Μπασκόζο θα υπερτονίσουν τα τεράστια κενά σε προσωπικό που εμφανίζουν τα κρατικά νοσοκομεία αλλά και το μισθολογικό καθεστώς το οποίο άλλαξε άρδην τα χρόνια του μνημονίου.


Μετά τη συνάντηση, δε, θα ακολουθήσει συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας της ΟΕΝΓΕ, προκειμένου να αξιολογηθούν οι θέσεις του υπουργείου.


Συνάντηση με τη νέα ηγεσία αναμένεται να έχει στις 4 το απόγευμα και το Προεδρείο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. Ο κ. Μ.Βλασταράκος και τα μέλη του ΔΣ θα συναντήσουν τους κκ. Κουρουμπλή και Ξανθό στους οποίους και θα θέσουν όλα τα θέματα τα οποία αφορούν τον ιατρικό κόσμο της χώρας και την περίθαλψη του πληθυσμού με βασικά ζητούμενα την δημιουργία Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, η εξόφληση των οφειλών προς τους ιδιώτες γιατρούς αλλά και η αύξηση της δημόσιας δαπάνης για την Υγεία.

 

ΠροηγούμενοΕπόμενο