Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 10ο Συνέδριο του ΣΥΦΑΚ

11/7/2023 9:31:29 μμ
Στις 9 & 10 Σεπτεμβρίου 2023
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το συνέδριο που διοργανώνει ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Αιγαίου και Κρήτης (ΣΥΦΑΚ), με την επιστημονική ευθύνη της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας, θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2023, στο Ξενοδοχείο Atlantis, στο Ηράκλειο της Κρήτης. 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν έκθεση φαρμακευτικών εταιρειών, παρουσιάσεις νέων προϊόντων, πρακτικά εργαστήρια και σεμινάρια για την εξέλιξη της επαγγελματικής επιμόρφωσης αλλά και ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών μεταξύ των συμμετεχόντων.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να προωθήσει την επαγγελματική ανάπτυξη και ενημέρωση των φαρμακοποιών και βοηθών φαρμακείων, να προάγει την ανταλλαγή ιδεών και βέλτιστων πρακτικών και να ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ των διαφορετικών επαγγελματικών φορέων στον τομέα της υγείας.

Για να κάνετε την εγγραφή σας πατήστε εδώ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Θα πραγματοποιηθεί στις 24 & 25 Μαΐου 2025
Στο διεθνές συνέδριο EUROGIN 2025






Σχετικά άρθρα

Αλυσίδα φαρμακείων στις ΗΠΑ οδηγείται σε πτώχευση για 2η φορά
Αμφίβολο το μέλλον των 1200 καταστημάτων της
Τρία φαρμακεία στην Αττική έχασαν πάνω από 5000 ευρώ το καθένα
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες για την πρόσφατη απάτη
Μεγαλύτερο ρόλο στη διαχείριση του άσθματος διεκδικούν οι φαρμακοποιοί
Η αξία τους αναγνωρίζεται από διεθνείς φορείς
ΦΣΑ: Ηλεκτρονική απάτη με την εταιρεία Revolut
Οι «πληγέντες» καλούνται να στείλουν σχετικά στοιχεία στον Σύλλογο