Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Varibopi-Reset: Παρουσίαση της πρωτοβουλίας στον υπουργό Κώστα Σκρέκα

4/11/2021 8:52:05 μμ
Η επίσημη παρουσίαση της μεγάλης πρωτοβουλίας Varibopi-Reset στον υπουργό
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η επίσημη παρουσίαση της μεγάλης πρωτοβουλίας Varibopi-Reset στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πρόεδρος Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, ο πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητής Σπυρίδων Κίντζιος και ο αντιπρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητής Σταύρος Ζωγραφάκης, συνομίλησαν με τον υπουργό και παρουσίασαν το έργο και τη μελέτη που θα πραγματοποιηθεί μέσα από μια συμμαχία ιδιωτών και επιχειρήσεων και τον ενημέρωσαν για την έως τώρα πορεία της πρωτοβουλίας. 

Στο πλαίσιο αυτό, με σταθερή δέσμευση να παραμένει δίπλα στην Πολιτεία και την κοινωνία, ο εμπνευστής της πρωτοβουλίας Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε τη σαφή πρόθεσή του να κατατεθεί η ολοκληρωμένη μελέτη στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ώστε να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο για την ανάπλαση και την επαναφορά της φύσης στην ευρύτερη περιοχή της Βαρυμπόμπης σε περιβαλλοντικά βιώσιμη και υγιή κατάσταση.

Ο Κώστας Σκρέκας, δήλωσε με το πέρας της συνάντησης: «Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζουμε και στηρίζουμε φυσικά ιδιωτικές πρωτοβουλίες, όπως το Varibopi-Reset, οι οποίες έρχονται να προστεθούν στη μεγάλη προσπάθειά μας να παραδώσουμε έναν καλύτερο τόπο στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές. Θα ήθελα να συγχαρώ τον εμπνευστή αυτής της πρωτοβουλίας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς η αντίδραση και η κινητοποίησή του ήταν άμεσες, μέσα από μια συμμαχία με εταιρείες και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έναν από τους πιο αξιόπιστους και διακεκριμένους φορείς της Ελλάδας σε περιβαλλοντικά θέματα. Είναι χρέος μας να προστατεύσουμε τη φυσική κληρονομιά της χώρας μας και σημαντικά έργα προς αυτήν την κατεύθυνση, με ολιστικό και ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, αποφέρουν πολλαπλασιαστικά οφέλη για την κοινωνία και τη φύση μας».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρονών παρουσίας και συνολικής προσφοράς
Η επέκταση των προϊόντων και των υπηρεσιών είναι προς όφελος των ασθενών, αναφέρει η εταιρεία






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν
«MSD Gives back»
24/4/2024 12:47:30 πμ«MSD Gives back»
Οι εργαζόμενοί της υλοποίησαν 18 εθελοντικές δράσεις σε 6 μεγάλες ελληνικές πόλεις