Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Servier Hellas: Μεταξύ των κορυφαίων εργοδοτών στην Ελλάδα και την Ευρώπη
Διακρίθηκε ως Top Employer Greece 2022 και Top Employer Europe 2022

Valentina Belcheva: Αναλαμβάνει τη γενική διεύθυνση Καταναλωτικών Προϊόντων της Sanofi

13/12/2021 3:19:33 μμ
Για την Ελλάδα και την Κύπρο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Valentina Belcheva αναλαμβάνει Γενική Διευθύντρια της Επιχειρησιακής Μονάδας Καταναλωτικών Προϊόντων της Sanofi για την Ελλάδα και την Κύπρο, διαδεχόμενη τον Ηλία Τουλίτση. Με τη βαθιά γνώση του διεθνούς τοπίου της Αυτοφροντίδας και την πολυετή εμπειρία της στην Επιχειρησιακή Μονάδα Καταναλωτικών Προϊόντων της Sanofi στις αγορές της Νότιας, Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, η V. Belcheva θα συμβάλλει στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων της εταιρείας στον καίριας σημασίας πυλώνα των καταναλωτικών προϊόντων.

Η Valentina Belcheva εντάχθηκε στο δυναμικό της Sanofi το 2006 και από τα πρώτα χρόνια της σταδιοδρομίας της κατέλαβε διαφορετικές θέσεις ευθύνης στους τομείς του σχεδιασμού και της εφαρμογής στρατηγικών μάρκετινγκ και market access σε ένα ευρύ φάσμα best-in-class φαρμακευτικών προϊόντων και προϊόντων αυτοφροντίδας. Πριν αναλάβει Γενική Διευθύντρια της Επιχειρησιακής Μονάδας Καταναλωτικών Προϊόντων για την Ελλάδα και την Κύπρο, διετέλεσε από το 2017 Επικεφαλής του τμήματος Μάρκετινγκ και Καινοτομιών της Μονάδας Καταναλωτικών Προϊόντων της Sanofi για τη Νότια, Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη, έχοντας την ευθύνη του στρατηγικού σχεδιασμού, του συντονισμού και της συνολικής διαχείρισης του έργου ομάδων με διαφορετικούς ρόλους και αρμοδιότητες, για συνολικά 9 χώρες. 

Με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων της, δήλωσε:
«Πρωταρχικός μου στόχος είναι η δημιουργία θετικής αλλαγής για την κοινωνία και μαζί με την ομάδα μου, να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τους καταναλωτές μας. Οι προσπάθειές μου θα επικεντρωθούν στην ικανοποίηση των αναδυόμενων αναγκών των καταναλωτών και στην υποστήριξη των Επαγγελματιών Υγείας, ώστε να συνεχίσουμε να τους προσφέρουμε τις πρωτοπόρες και αποτελεσματικές λύσεις Αυτοφροντίδας με τις οποίες η Sanofi έχει διαχρονικά συνδεθεί στη συνείδησή τους».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Όλες οι καινούριες πληροφορίες από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία και την GSK
Για την ανάπτυξη προγνωστικών μοντέλων βιοδεικτών και βάσεις ισχυρών δεδομένων


Σχετικά άρθρα

Servier Hellas: Μεταξύ των κορυφαίων εργοδοτών στην Ελλάδα και την Ευρώπη
Διακρίθηκε ως Top Employer Greece 2022 και Top Employer Europe 2022
Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ δίπλα στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα
Ανακαίνισε τους χώρους φιλοξενίας του Ιδρύματος
ISOPLUS: Ακόμη μία χρονιά δίπλα σε όσους είχαν ανάγκη
Με μια σειρά προγραμμάτων ΕΚΕ
Φαρμακευτική εταιρεία προσέλαβε την Jennifer Aniston
Για τις ανάγκες ενημερωτικής καμπάνιας για την αϋπνία