Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


Valentin Fuster: Οι τιμές χοληστερίνης και σακχάρου θα αλλάξουν προσεχώς

13/5/2022 3:01:32 πμ
Οι τιμές, που θεωρούμε τώρα φυσιολογικές, αναμένεται να τροποποιηθούν προσεχώς
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Οι τιμές χοληστερόλης και σακχάρου θα αλλάξουν τα επόμενα χρόνια στην πρωτογενή πρόληψη. Οι τιμές, που θεωρούμε τώρα φυσιολογικές, αναμένεται να τροποποιηθούν προσεχώς. 

Επίσης οι ομαδικές θεραπείες (Group-Therapies) θα εισέλθουν και στην Καρδιολογία για την καλύτερη συμμόρφωση των ασθενών, ενώ η πρόληψη των καρδιαγγειακών νόσων θα πρέπει να ξεκινήσει από την ηλικία των 3-6 ετών, για την εμπέδωση των οδηγιών και για μια μακροβιότερη και καλύτερη ζωή.

Αυτά είναι τα τρία βασικά συμπεράσματα για τη σύγχρονη Καρδιολογία, στα οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο διακεκριμένος καθηγητής Valentin Fuster κατά τη διάρκεια του 37ου Συνεδρίου Κλινικής Καρδιολογίας, που διοργάνωσε το ΕΛ.Ι.ΚΑΡ. σε συνεργασία με την Α' Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Προσδιορισμό των μέτρων αντιμετώπισης ζήτα ο Απ. Βαλτάς
Γράφει ο Γιάννης Δατσέρης, Founder και Managing Director prais.ai






Σχετικά άρθρα

Τα 12 νέα φάρμακα που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ε.Ε.
Μετά από θετική γνωμοδότηση από τον ΕΜΑ
588 φάρμακα κατά της παχυσαρκίας σε ανάπτυξη
Η κατηγορία εισέρχεται για 1η φορά στις πρώτες 10 ενδείξεις του R&D
Σε ολοένα μεγαλύτερες διαστάσεις η παραπληροφόρηση για τη στοματική υγεία
Καμπάνια ενημέρωσης ξεκινά η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία
Ποιες εξετάσεις και επεμβάσεις δεν γίνονται νόμιμα στην Ελλάδα;
Επιστολή καμπανάκι από την Ελληνική Ακτινολογική Εταιρεία