Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


UPS: Μεγάλη επένδυση για την ασφαλή μεταφορά φαρμάκων

15/7/2022 3:39:34 πμ
Η εταιρεία επεκτείνει την υπηρεσία UPS® Premier
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η UPS Healthcare ανακοίνωσε την επέκταση της υπηρεσίας UPS® Premier που εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών υγειονομικής περίθαλψης. 

Ειδικότερα, η υπηρεσία διαθέτει πλέον τρία ευέλικτα, εξατομικευμένα πακέτα για την ασφαλή μεταφορά και την έγκαιρη παράδοση ευαίσθητων στη θερμοκρασία και το χρόνο φαρμακευτικών προϊόντων.

Η εταιρεία επιτρέπει πλέον τη δυνατότητα παρακολούθησης των αποστολών σε πραγματικό χρόνο, την επίβλεψη των συνθηκών μεταφοράς και τη δυνατότητα για κατά προτεραιότητα παράδοση των αποστολών. 

«Η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και η ιχνηλασιμότητα των αποστολών είναι απαραίτητες για την ασφαλή και έγκαιρη μεταφορά φαρμάκων υψηλής ανάγκης», δηλώνει ο πρόεδρος της UPS Healthcare, Wes Wheeler. «Η διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου για τους ασθενείς, συχνά εξαρτάται από τη δυνατότητα άμεσης αποστολής, ακριβούς παρακολούθησης και εντοπισμού των αναγκαίων φαρμάκων», συμπλήρωσε ο ίδιος. 

Από τα τρία νέα πακέτα, τα UPS® Premier Silver και Gold είναι πλέον διαθέσιμα σε όλο το δίκτυο εξυπηρέτησης της εταιρείας παγκοσμίως. Το UPS® Premier Platinum θα είναι διαθέσιμο από το φθινόπωρο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών