Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Το Pharmacy295 στα κορυφαία e-shops της δεκαετίας

9/6/2021 4:48:12 μμ
Διακρίθηκε στα e-volution Awards
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το Pharmacy295.gr κατάφερε να κατακτήσει τη σημαντικότερη διάκρισή του έως σήμερα, αποσπώντας μια θέση στα καλύτερα e-shops της δεκαετίας στα e-volution Awards: Best of the Decade 2011-2020.

Ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε κορυφαία brands και αποτελώντας το μοναδικό βραβευμένo e-shop στην κατηγορία του, αναδεικνύεται για ακόμα μία φορά ηγέτης του κλάδου του.
Το βραβείο αυτό αποτελεί το επιστέγασμα μιας 9ετούς επιτυχημένης πορείας που έχει ως κεντρικό άξονα την καινοτομία με σκοπό τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του καταναλωτή.

Η CEO του Pharmacy295 IKE Ελένη Χρύση δήλωσε: «Η βράβευσή μας στα 10 καλύτερα e-shops της ελληνικής αγοράς μάς γεμίζει ιδιαίτερη χαρά και δύναμη, προκειμένου να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο με συνέπεια και πίστη για την προώθηση της καινοτομίας. Η διάκριση αυτή ανήκει σε όλους τους ανθρώπους του Pharmacy295 που όλα αυτά τα χρόνια πίστεψαν στο όραμά μας, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς». 

Τα e-volution Awards, διοργανώνονται από το Marketing Week, την Boussias και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

24/9/2023 7:38:39 μμSupplement Awards 2023
Αναδεικνύουν την καινοτομία στα συμπληρώματα διατροφής
24/9/2023 7:37:05 μμBest in Pharmacy Awards 2023
O θεσμός που αναδεικνύει τα προϊόντα φαρμακείου και τις πρακτικές προώθησής τους


Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ συμμετέχει στο 4ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου
ΠΕΙΦΑΣΥΝ συνέδριο Πελοπόννησος φαρμακοποιός ήρωας
H IMPACT ανανεώνει και εμπλουτίζει τη συνεργασία της με την GENESIS Pharma
Η συνεργασία ενισχύεται με την υπηρεσία B2G EINVOICING