Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Τιμητική διάκριση για τη Μenarini Hellas

8/11/2018 3:06:36 μμ
Ως μια από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


 Διακρίνονται από αριστερά οι κ.κ. Γεώργιος Συκιανάκης, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Menarini Hellas, Ιωάννης Υφαντόπουλος Καθηγητής Οικονομικών της Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ, κατά την απονομή.

 

Σημαντική διάκριση απέσπασε η Menarini Hellas για τη συνεχή αλλά και υγιή επιχειρηματική ανάπτυξή της στον τομέα Υγεία- Φάρμακο–Ομορφιά, στην ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας Salus Index Awards 2018, που διοργανώνει ο εκδοτικός οργανισμός NEW TIMES PUBLISHING.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκαν οι επιχειρήσεις με τα υψηλότερα κέρδη, τις περισσότερες προσλήψεις τα σημαντικότερα επενδυτικά σχέδια και προγράμματα καινοτομίας.


Συγκεκριμένα, η Menarini Hellas έχει πραγματοποιήσει 116 νέες προσλήψεις ανθρώπινου δυναμικού την τελευταία τετραετία, αύξηση που αντιστοιχεί σε 46,40%. Η διάκριση αυτή αποτελεί μία ακόμα επιτυχία για τη Menarini Hellas και επιβεβαιώνει την υγιή και δυναμική πορεία της καθώς και την ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων, παρά τις αντίξοες συνθήκες της αγοράς φαρμάκου και τη συνεχιζόμενη οικονομική ύφεση στη χώρα μας.


Το βραβείο παρέλαβε κατά την τελετή απονομής, ο Γεώργιος Συκιανάκης, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Menarini Hellas, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «αφιερώνω τη διάκριση σε όλους, όσοι τόλμησαν και εισηγήθηκαν στην Menarini Hellas, νέα αναπτυξιακά προγράμματα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τον κλάδο και σε όλους, όσοι κλήθηκαν να τα υλοποιήσουν και όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία, το έκαναν με επιτυχία». Επίσης ο κ. Συκιανάκης κατά την τοποθέτηση του, αναφέρθηκε στην Πολιτεία τονίζοντας ότι «ευκαιρίες για ανάπτυξη της αγοράς στην οποία δραστηριοποιούμαστε υπάρχουν. Όλοι θα πρέπει να προσανατολιζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Για να υπάρξουν όμως αποτελέσματα και συνέχεια η Πολιτεία θα πρέπει να βοηθήσει ενισχυτικά, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις και βελτιώνοντας τους κανόνες και τις διαδικασίες σε έναν ιδιαίτερα σημαντικό αλλά και ευαίσθητο τομέα, όπως ο τομέας του φαρμάκου».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και διευρύνει τις δυνατότητές της μέσω συνεργασιών και εξαγορών
Και στηρίζει τις πρωτοβουλίες της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας






Σχετικά άρθρα

Η Farcom στην 55η Cosmoprof Worldwide Bologna
Παρουσίασε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της και τα νέα λανσαρίσματα
Bayer: Ενισχύει το pipeline της σε βασικούς θεραπευτικούς τομείς
Και διευρύνει τις δυνατότητές της μέσω συνεργασιών και εξαγορών
Οι οδοντόκρεμες SANGI στο Space Technology Hall of Fame
Κυκλοφορούν στην Ελλάδα από την Plac Control
KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes