Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Tikun Europe: Δυναμική παρουσία σε ιατρικά συνέδρια στην Ελλάδα

11/10/2021 5:22:14 μμ
Η παγκόσμια εταιρεία φαρμακευτικής κάνναβης ολοκληρώνει την παραγωγική της επένδυση στην Ελλάδα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Tikun Europe, φαρμακευτική εταιρεία παραγωγής καινοτόμων φαρμακευτικών σκευασμάτων υψηλών προδιαγραφών, με έδρα την Ελλάδα και δραστηριοποίηση σε όλη την Ευρώπη, ξεκίνησε ενεργά τη συμμετοχή της στο διάλογο για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ασθενών μέσω της παρουσίας της σε σημαντικά ιατρικά συνέδρια που διοργανώνονται από έγκριτους επιστημονικούς φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Tikun Europe συμμετείχε στα ακόλουθα συνέδρια:

• Στο «21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας» που πραγματοποίησε η Ελληνική Εταιρεία Θεραπείας Πόνου & Παρηγορικής Φροντίδας ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α., σε συνεργασία με την European Society of Regional Anaesthesia-Hellas ESRA HELLAS και την Α’ Αναισθησιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, αναπτύχθηκαν θέματα όπως οι νέες κατευθυντήριες οδηγίες για τη διαχείριση του χρόνιου πόνου στο παιδί και στον έφηβο από τον Π.Ο.Υ., η διαχείριση χρόνιου πόνου στους επιζώντες από Covid-19 κ.ά.

• Στο «15ο Συμπόσιο Νευρολογίας» που διοργανώθηκε από την Ακαδημία Νευροεπιστημών, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων, με στόχο να καλύψει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στους περισσότερους τομείς της Νευρολογίας.

• Στο «24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναισθησιολογίας» συνεργάστηκαν δημιουργικά τα μέλη της Αναισθησιολογικής Εταιρείας, του Διοικητικού Συμβουλίου, των Επιτροπών του Συνεδρίου, αλλά και συναφών επιστημονικών εταιρειών, με την υποστήριξη της ιατροφαρμακευτικής βιομηχανίας. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου συμμετείχαν διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και αναπτύχθηκαν θέματα όπως η αναισθησιολογία στην Ελλά-δα του 2021, τα διλήμματα κατά την περιεγχειρητική διαχείριση καρδιαγγειακού ασθενούς κ.ά.

Ο Νίκος Μπέης, Διευθύνων Σύμβουλος της Tikun Europe, επισήμανε σχετικά:
«Η Tikun Europe, η παγκόσμια εταιρεία φαρμακευτικής κάνναβης ολοκληρώνει την παραγωγική της επένδυση στην Ελλάδα, με στόχευση τη λειτουργία υπερσύγχρονης φαρμακευτικής μονάδας παραγωγής σε ιδιόκτητη έκταση 56.000μ2 στην Κόρινθο.  Η στήριξη συνεδρίων που ενισχύουν την εποικοδομητική συζήτηση και ενημέρωση με έγκριτους ιατρικούς επιστήμονες, για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ασθενών, είναι σημαντικός στόχος της εταιρείας μας. Θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε ενεργά με στοχευμένες ενέργειες σε συνεργασία με την ιατρική κοινότητα και τους επαγγελματίες υγείας προς όφελος των ασθενών».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος
Ετοιμάζει όμως ειδική ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας για την από του στόματος σεμαγλουτίδη






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν
«MSD Gives back»
24/4/2024 12:47:30 πμ«MSD Gives back»
Οι εργαζόμενοί της υλοποίησαν 18 εθελοντικές δράσεις σε 6 μεγάλες ελληνικές πόλεις