Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

TEVA Humanizing Health: Έξι Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί βραβεύτηκαν για τις ανθρωποκεντρικές τους δράσεις

15/12/2022 4:54:14 πμ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Οι έξι κοινωνικές δράσεις που επιβραβεύτηκαν φέτος με το ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ, ανά περίπτωση, εστιάζουν στον ανθρωποκεντρικό τους χαρακτήρα και στην καινοτομία. Πρόκειται για τις εταιρείες «Σύλλογος 95 Ελληνική Συμμαχία για τους Σπάνιους Ασθενείς», «Ελληνικό Δίκτυο Φροντιστών ΕΠΙΟΝΗ», «ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ», «Σύλλογος ασθενών & Φροντιστών ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ», «ΠΝΟΗ ΑΓΑΠΗΣ» και το Σωματείο «ΦΡΟΝΤΙΖΩ». 

Η Roberta Bonardi, Γενική Διευθύντρια της TEVA Ελλάδας, δήλωσε σχετικά: «Στόχος της TEVA και όλων εμάς ήταν, είναι και θα είναι η βελτίωση της ζωής των ασθενών και των οικογενειών τους. Περίπου διακόσια εκατομμύρια άνθρωποι σε εξήντα χώρες επωφελούνται καθημερινά από τα προϊόντα της TEVA και έχουν έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Τα βραβεία Humanizing Health είναι η έμπρακτη απόδειξη μιας προσπάθειας που στο κέντρο βρίσκεται ο ασθενής και μόνο περήφανη μπορώ να αισθάνομαι που είμαι μέρος αυτής της ενέργειας. Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους και στους νικητές».

Η Ιωάννα Καρώνη, Διευθύντρια Επικοινωνίας της TEVA δήλωσε: «Η προσφορά είναι μία από τις σημαντικότερες αξίες της εταιρείας μας, γιΆ αυτό και για μια ακόμα χρονιά αναγνωρίζουμε, υποστηρίζουμε και συνδράμουμε, έστω και στο ελάχιστο, στο δύσκολο αγώνα τον συνανθρώπων μας, αλλά και των οικογενειών τους. Η καλοσύνη και η ευαισθησία ήταν, είναι και θα είναι το επίκεντρο των προθέσεων και των ενέργειων μας».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν






Σχετικά άρθρα

Νέα εποχή ΜΑΜ
9/5/2024 10:34:31 μμΝέα εποχή ΜΑΜ
Διαμορφώνοντας ένα βιώσιμο μέλλον
Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους