Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

TEVA: Διαψεύδει τις φήμες για κλείσιμο στην Ελλάδα

1/10/2015 10:06:22 πμ
Αλλάζει ωστόσο ο γενικός διευθυντής
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Η Teva Hellas συνεχίζει να στοχεύει στη βιωσιμότητα και στην παραμονή της στην Ελλάδα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, διαψεύδοντας τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι θα προχωρήσει σε κλείσιμο.

 


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας: «θα προχωρήσει σε αναπροσαρμογή του λειτουργικού της μοντέλου στη χώρα». Συνεπώς αποχωρεί ο κ.Κωνσταντίνος Φιτσώρος, μέχρι σήμερα Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, και τη θέση του αναλαμβάνει Ο κ. Χρήστος Κολοκοτρώνης, ο οποίος θα διατηρήσει παράλληλα την τρέχουσα θέση του ως Οικονομικός Διευθυντής.

 


Ωστόσο η εταιρεία, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, «θα συνεχίσει να στηρίζει την επιστημονική ιατρική κοινότητα και θα παραμείνει βαθιά αφοσιωμένη στους ασθενείς διατηρώντας τη διάθεση όλων των προϊόντων της που κυκλοφορούν σήμερα στην ελληνική αγορά. Η Teva θα διασφαλίσει την παροχή των φαρμάκων της στην ελληνική αγορά και προς όλους τους ασθενείς, οι οποίοι συνεχίζουν να είναι κορυφαία προτεραιότητα για την εταιρεία και βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής της.

Για εμάς στην Teva, η ευημερία του ασθενή είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και πιστεύουμε ότι οι ασθενείς καθώς και η ιατρική κοινότητα θα συνεχίσουν να αναγνωρίζουν τα υψηλά επαγγελματικά μας πρότυπα και την προστιθέμενη αξία που προσφέρουμε στην ελληνική αγορά».

 


Παράλληλα ευχαριστεί τον κ. Φιτσώρο για την αφοσίωσή του και τη συνεισφορά του κατά τη διάρκεια της θητείας του στην εταιρεία και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στην Ελλάδα αντιστοιχούν τα 1,7 δισ. σύμφωνα με έκθεση της Cosmetics Europe






Σχετικά άρθρα

Bristol Myers Squibb: Δημιουργεί νέα spin-off εταιρεία
Με 5 φάρμακα για αυτοάνοσα νοσήματα στο χαρτοφυλάκιό της
Συνεργασία-ορόσημο μεταξύ της ελληνικής Rafarm και της Cleveland Clinic
Με αντικείμενο την ανάπτυξη μιας νέας θεραπείας των ουλών κερατοειδούς
H YOUTH LAB. στα Duty Free των Αθηνών, Θεσσαλονίκης & Ηρακλείου
Μια νέα, Travel Retail εποχή ξεκινά για το ελληνικό brand δερμοκαλλυντικών
GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals