Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


TEVA: Διαψεύδει τις φήμες για κλείσιμο στην Ελλάδα

1/10/2015 10:06:22 πμ
Αλλάζει ωστόσο ο γενικός διευθυντής
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Η Teva Hellas συνεχίζει να στοχεύει στη βιωσιμότητα και στην παραμονή της στην Ελλάδα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, διαψεύδοντας τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι θα προχωρήσει σε κλείσιμο.

 


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας: «θα προχωρήσει σε αναπροσαρμογή του λειτουργικού της μοντέλου στη χώρα». Συνεπώς αποχωρεί ο κ.Κωνσταντίνος Φιτσώρος, μέχρι σήμερα Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, και τη θέση του αναλαμβάνει Ο κ. Χρήστος Κολοκοτρώνης, ο οποίος θα διατηρήσει παράλληλα την τρέχουσα θέση του ως Οικονομικός Διευθυντής.

 


Ωστόσο η εταιρεία, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, «θα συνεχίσει να στηρίζει την επιστημονική ιατρική κοινότητα και θα παραμείνει βαθιά αφοσιωμένη στους ασθενείς διατηρώντας τη διάθεση όλων των προϊόντων της που κυκλοφορούν σήμερα στην ελληνική αγορά. Η Teva θα διασφαλίσει την παροχή των φαρμάκων της στην ελληνική αγορά και προς όλους τους ασθενείς, οι οποίοι συνεχίζουν να είναι κορυφαία προτεραιότητα για την εταιρεία και βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής της.

Για εμάς στην Teva, η ευημερία του ασθενή είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και πιστεύουμε ότι οι ασθενείς καθώς και η ιατρική κοινότητα θα συνεχίσουν να αναγνωρίζουν τα υψηλά επαγγελματικά μας πρότυπα και την προστιθέμενη αξία που προσφέρουμε στην ελληνική αγορά».

 


Παράλληλα ευχαριστεί τον κ. Φιτσώρο για την αφοσίωσή του και τη συνεισφορά του κατά τη διάρκεια της θητείας του στην εταιρεία και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί






Σχετικά άρθρα

STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη
PHARMA Q: Μεγάλος χορηγός του 22ου Πανελληνίου Συνεδρίου ΩΡΛ Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου
Από το περίπτερό της πέρασε η πλειονότητα των συνέδρων
Με εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις τιμήθηκε η Karabinis Medical
Στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024