Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Τα σεμινάρια του ΙΔΕΕΑΦ τον Ιούνιο

2/6/2023 10:39:27 μμ
Σε συνεργασία με τους φαρμακευτικούς συλλόγους
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Συνεχίζεται δυναμικά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΙΔΕΕΑΦ και του ΠΦΣ με μια σειρά σεμιναρίων να διοργανώνονται σε διάφορες περιοχές της χώρας.


Στις 11 και στις 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στη Σπάρτη για τα μέλη του Φ.Σ. Λακωνίας το σεμινάριο Α' Βοηθειών, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λακωνίας (Αγίου Νίκωνος 124, Σπάρτη). Επίσης στις 11 Ιουνίου το πρόγραμμα για τη χρηματοοικονομική διαχείριση φαρμακείου καλούνται να παρακολουθήσουν οι φαρμακοποιοί των Φ.Σ. Γρεβενών, Ημαθίας, Καστοριάς, Κοζάνης, Πέλλας & Φλώρινας. Θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Esperos Palace στην Καστοριά.


Ακολουθεί η ημερίδα για τη φαρμακευτική φροντίδα της παχυσαρκίας που συνδυάζεται με την ενημέρωση για τις συνενώσεις φαρμακείων στις 17 Ιουνίου, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Υλοποιείται σε συνεργασία με τους Φ.Σ. Γρεβενών, Ημαθίας, Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας.

Την ίδια ημερομηνία έχει προγραμματιστεί και το σεμινάριο για το εργαστήριο και την υποδειγματική παρασκευή γαληνικών σκευασμάτων στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, το σεμινάριο Α' Βοηθειών θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και οι φαρμακοποιοί του Ηρακλείου, στις 17 και 18 Ιουνίου αλλά και στις 8 και 9 Ιουλίου στα γραφεία του Συλλόγου.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο πρόεδρος της ΟΣΦΕ και δεκάδες μέλη της επισκέφτηκαν τη γειτονική χώρα
Γράφει ο Δημήτριος Τσιριμπής, Γ.Γ. Φ.Σ. Κορινθίας, Μέλος Εποπτικού Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ και Αντιπρόσωπος στην ΟΣΦΕ, Επιμόρφωση στις Σύγχρονες Τάσεις στη Διοίκηση των Συνεταιρισμών στο ΚΕΔΒΜ


Σχετικά άρθρα

Το πρώτο κινητό φαρμακείο θέτει σε λειτουργία το πανεπιστήμιο Yale
Και παρέχει υπηρεσίες εκεί ακριβώς που βρίσκονται οι ασθενείς
Φ.Σ. Ηρακλείου: Μνημόνιο συνεργασίας με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας
Για την προαγωγή της Δημόσιας Υγείας & της Φαρμακευτικής Επιστήμης
Ονυχομυκητίαση το καλοκαίρι;
Η f-anazitisi δίνει τη λύση!
Θα αυξηθεί ο αριθμός των φαρμακείων της χώρας;
Διάταξη σε νομοσχέδιο του υπ. Υγείας προβλέπει κατΆ εξαίρεση χορήγηση αδειών λειτουργίας