Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Τα σεμινάρια του ΙΔΕΕΑΦ τον Ιούνιο

2/6/2023 10:39:27 μμ
Σε συνεργασία με τους φαρμακευτικούς συλλόγους
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Συνεχίζεται δυναμικά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΙΔΕΕΑΦ και του ΠΦΣ με μια σειρά σεμιναρίων να διοργανώνονται σε διάφορες περιοχές της χώρας.


Στις 11 και στις 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στη Σπάρτη για τα μέλη του Φ.Σ. Λακωνίας το σεμινάριο Α' Βοηθειών, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λακωνίας (Αγίου Νίκωνος 124, Σπάρτη). Επίσης στις 11 Ιουνίου το πρόγραμμα για τη χρηματοοικονομική διαχείριση φαρμακείου καλούνται να παρακολουθήσουν οι φαρμακοποιοί των Φ.Σ. Γρεβενών, Ημαθίας, Καστοριάς, Κοζάνης, Πέλλας & Φλώρινας. Θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Esperos Palace στην Καστοριά.


Ακολουθεί η ημερίδα για τη φαρμακευτική φροντίδα της παχυσαρκίας που συνδυάζεται με την ενημέρωση για τις συνενώσεις φαρμακείων στις 17 Ιουνίου, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Υλοποιείται σε συνεργασία με τους Φ.Σ. Γρεβενών, Ημαθίας, Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας.

Την ίδια ημερομηνία έχει προγραμματιστεί και το σεμινάριο για το εργαστήριο και την υποδειγματική παρασκευή γαληνικών σκευασμάτων στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, το σεμινάριο Α' Βοηθειών θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και οι φαρμακοποιοί του Ηρακλείου, στις 17 και 18 Ιουνίου αλλά και στις 8 και 9 Ιουλίου στα γραφεία του Συλλόγου.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Από τον παθολόγο Γιώργο Παππά και τον κλινικό φαρμακοποιό Διαμαντή Κλημεντίδη






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο