Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Supplement Awards 2023

24/9/2023 7:38:39 μμ
Αναδεικνύουν την καινοτομία στα συμπληρώματα διατροφής
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, στο Sofitel Athens Airport, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Supplement Awards 2023, τα οποία επικροτούν την καινοτομία και επιδιώκουν να ενθαρρύνουν τη γνωστοποίηση των προϊόντων διατροφής και υγείας, προάγοντας ταυτόχρονα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων και κατΆ επέκταση την καλή υγεία και το ευ ζην. 


Συνολικά, διακρίθηκαν 14 εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής από ένα ευρύ φάσμα υποψηφιοτήτων πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων. Πιο συγκεκριμένα, βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: Bausch & Lomb, Chrysallis Proderma, Elvikann/Fresiamed, Herbalife, InterMed, Mediterra, Natures Plus, Nestlé ΕΛΛΑΣ, Olonea, Pharma Center, Syndesmos S.A., Uni-Pharma, Virtus Pharma και Γρ. Σαράντης.

 

Επίσης, οι υποψηφιότητες, οι οποίες κατέκτησαν την υψηλότερη βαθμολογία στο σύνολο κάθε πυλώνα, αποσπώντας το Platinum Βραβείο ήταν οι: Nestlé ΕΛΛΑΣ με το SOLGAR® Advanced Multi-Billion Dophilus στα προϊόντα, η Γρ. Σαράντης με το Lanes new Website στις υπηρεσίες και η Natures Plus με το SOURCE OF LIFE® GOLD TABLETS στο μάρκετινγκ.

 

Η βραδιά όπως πάντα κορυφώθηκε με την απονομή του μεγάλου βραβείου της χρονιάς, του Grand Award, όπου η SOLGAR® αναδείχθηκε SUPPLEMENT BRAND OF THE YEAR.

 

Χορηγός της τελετής απονομής των Supplements Awards 2023 ήταν η Natures Plus.

 

«Με διψήφιο αριθμό  ανάπτυξης "τρέχει" η αγορά  των συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα»

'Αννα Μαρία Παπίρη, Wellness Editor – Author,  Co-Founder Wellness Project, Boussias Events

Ο χάρτης των συμπληρωμάτων διατροφής διευρύνθηκε αυτήν τη χρονιά. Το well being γίνεται συνείδηση και στη χώρα μας, ενώ η πανδημία μύησε ένα σημαντικό μέρος των καταναλωτών στην ανάγκη της πρόληψης και της ευεξίας. Στο πρόσφατο συνέδριο της Pharmapoint αναφέρθηκε ότι η συνολική αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής στη χώρα μας εκτιμάται πάνω από 125 εκατ. ευρώ, τρέχει με διψήφιο αριθμό ανάπτυξης και ο κύριος όγκος των πωλήσεων γίνεται από τα φαρμακεία. Η παγκόσμια αγορά εκτιμάται πάνω από 150 δισ. ευρώ και η χώρα μας αντιπροσωπεύει κοντά στο 3% αυτής της αγοράς, γεγονός το οποίο δείχνει ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης.

 

«Είναι ζωτικής σημασίας να ενθαρρύνουμε την παραγωγή προϊόντων που είναι ασφαλή & αποτελεσματικά»

Δρ. Ρενάτα Μίχα, Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής Supplement Awards, Ιδρύτρια του Food For Health, Κλινική Διαιτολόγος/ Διατροφολόγος, Αν. Καθηγήτρια Διατροφής του Ανθρώπου, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας & Πανεπιστήμιο Tufts

Σε μια εποχή που η προστασία της δημόσιας υγείας βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω της πανδημίας Covid-19, τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά στη συνολική υγεία και ευεξία, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται υπεύθυνα και υπό την καθοδήγηση των ειδικών. Είναι συνεπώς ζωτικής σημασίας να ενθαρρύνουμε την παραγωγή και διάθεση προϊόντων που είναι ασφαλή, αποτελεσματικά και βασίζονται σε στέρεες επιστημονικές αρχές. Ως Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, είναι τιμή μου να συμμετέχω σε αυτήν την προσπάθεια για την αναγνώριση και την προώθηση της ποιότητας στα συμπληρώματα διατροφής. Η τελική κρίση των υπό βράβευση συμπληρωμάτων βασίζεται στην ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής, που απαρτίζεται από εξαίρετους επιστήμονες.

 

«Τα συμπληρώματα διατροφής αποτελούν μοχλό  οικονομικής ανάπτυξης στο χώρο»

Δημήτριος Φιλίππου, Πρόεδρος ΕΟΦ

Πολύ σημαντική εκδήλωση η οποία αναδεικνύει τον κομβικό ρόλο που έχουν τα συμπληρώματα όχι μόνο στην υγεία αλλά στην πρόληψη και ταυτόχρονα στο wellbeing. Τα συμπληρώματα φαίνεται ότι το επόμενο χρονικό διάστημα εκτός από τη σημαντική προσφορά στο χώρο της υγείας θα αποτελέσουν και σημαντικό μοχλό οικονομικής ανάπτυξης στον χώρο του φαρμάκου και του παραφαρμάκου.

 

«Συμβάλλουμε στην ανάδειξη των καλύτερων προϊόντων και προωθούμε την υγιεινή διατροφή»

Στέφανος Χατζησάββας, CMO Chief Marketing Officer Health Bioland E.E., χορηγός της τελετής απονομής

Η εταιρεία Natures Plus είναι υπερήφανη που στηρίζει το θεσμό Supplement Awards 2023, ένα από τα κορυφαία γεγονότα στο χώρο. Η δέσμευσή μας για φυσικά συμπληρώματα διατροφής υψηλής ποιότητας και καινοτομίας συναντά το σκοπό του event, που αναδεικνύει τα καλύτερα προϊόντα στον κλάδο. Με πάνω από 50 έτη εμπειρίας στην παραγωγή φυσικών ποιοτικών συμπληρωμάτων, διακρίνουμε την αξία της έρευνας, της ποιότητας και της διαφάνειας. Η Natures Plus είναι η εταιρεία με τις περισσότερες βραβεύσεις και πιστοποιήσεις παγκοσμίως. Η υποστήριξή μας σε αυτό το μεγάλο event αποτελεί την αφορμή να προβάλουμε την προσήλωσή μας στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας στη βιομηχανία των συμπληρωμάτων διατροφής. Στα Supplement Awards 2023 συμβάλλουμε στην ανάδειξη των καλύτερων προϊόντων και προωθούμε την υγιεινή διατροφή και την ευεξία του ανθρώπου. Είμαστε δίπλα σας, ενδυναμώνοντας το ρόλο της επιστήμης και της ποιότητας στη ζωή κάθε ατόμου.


Στο site www.supplementawards.gr μπορείτε να δείτε τον πίνακα των νικητών καθώς και φωτογραφίες της βραδιάς.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η υποβολή υποψηφιοτήτων ξεκίνησε με Early Bird Rate έως 15/05
18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events






Σχετικά άρθρα

BioNike: Νέα κρέμα προσώπου Defence My Age Gold
Κυκλοφορεί από την εταιρεία Euromed
Revita Shampoo της Ds Laboratories: Καινοτόμο δυναμωτικό σαμπουάν
Έρχεται στην αγορά από την Beauty Paths DSL Group of Brands
Εντομοαπωθητικό Spray Galesyn® Insect Repellent FAMILY
Στα φαρμακεία από την εταιρεία Syndesmos S.A.
Hansaplast: Συστήνει νέα σειρά επιδέσμων στήριξης
Θα φέρουν την επανάσταση στην καθημερινή άσκηση