Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα η 4η Ημέρα Εθελοντισμού της ELPEN

28/8/2023 9:23:40 μμ
Πραγματοποιήθηκαν εργασίες σχετικές με τη συντήρηση και τον καλλωπισμό των χώρων του
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ELPEN πραγματοποίησε την 4η Ημέρα Εθελοντισμού της στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα το Σάββατο, 1η Ιουλίου 2023. Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του συνολικού προγράμματος που εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια η εταιρεία, με πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και υλοποιούνται με την ενεργό εμπλοκή των ανθρώπων της.

Η φετινή εθελοντική δράση της ELPEN είχε ως στόχο την κάλυψη αναγκών του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος. Κατά τη διάρκειά της πραγματοποιήθηκαν εργασίες σχετικές με τη συντήρηση και τον καλλωπισμό των χώρων του ιδρύματος.

Οι εθελοντές της εταιρείας ασχολήθηκαν με το βάψιμο των εσωτερικών χώρων του κτιρίου που διαμένουν τα παιδιά, καθώς και με τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. Επιπλέον, επιμελήθηκαν την ανάπλαση λαχανόκηπου 100 τ.μ. που είχε καταστραφεί ολοσχερώς από τη δραματική πυρκαγιά του 2018, φυτεύοντας 260 λαχανικά και αρωματικά φυτά και τοποθετώντας αυτόματο ποτιστικό σύστημα για την καλύτερη βιωσιμότητά τους. Πλησίον του λαχανόκηπου, εγκατέστησαν επίσης ένα κομποστοποιητή για την παραγωγή φυσικού λιπάσματος που θα συμβάλλει στη συντήρησή του.

Παράλληλα με τις εργασίες της εθελοντικής δράσης, πραγματοποιήθηκαν πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς εθελοντές της.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Το νέο εργοστάσιό της στην Κερατέα επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός
Με το μήνυμα: «Η ψωριασική νόσος δεν είναι μεταδοτική, η ευαισθητοποίηση όμως είναι!»


Σχετικά άρθρα

Amgen: Εισάγει την τεχνητή νοημοσύνη στην παραγωγή φαρμάκων
Επεκτείνοντας τη συμφωνία της με την Amazon
Διπλή βράβευση για τη ΜΕΓΑ στα Circular Economy Awards 2023
Διακρίθηκαν οι πρακτικές της για την κυκλική οικονομία
Τα πιο κερδοφόρα φάρμακα το 3ο τρίμηνο του 2023
Και οι δύο εταιρείες που σημείωσαν σημαντικές μειώσεις στις πωλήσεις τους