Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Στο Ισραήλ με τον Α. Σαμαρά η Superfoods

9/10/2013 4:01:08 μμ
Στόχος η προώθηση των ελληνικών προϊόντων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Στην ελληνική επιχειρηματική αποστολή στο Ισραήλ συμμετείχε η Astra Medical Hellas Superfoods με τον εκπρόσωπό της Δ/νων Σύμβουλο κ. Γιάννη Λιακόπουλο , στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά με κυβερνητικό κλιμάκιο, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε το Διυπουργικό Συμβούλιο Συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Κράτους του Ισραήλ.

Η τιμητική συμμετοχή της Astra Medical Hellas Superfoods αποσκοπούσε στην προώθηση των καινοτόμων ελληνικών προϊόντων που παράγει καθώς και στην διερεύνηση των δυνατοτήτων που υπάρχουν για σύναψη εμπορικών συμφωνιών για τη διακίνησή τους στην ισραηλινή αγορά.


Η συμμετοχή της Astra Medical Hellas Superfoods στην επιχειρηματική αποστολή στο Ισραήλ αντικατοπτρίζει την προοπτική ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας που μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την αύξηση των ελληνικών εξαγωγών. Η εταιρεία αποτελεί ένα δυνατό παράδειγμα λειτουργίας και ανάπτυξης ελληνικής επιχείρησης με πρωτοπόρα, μοναδικά προϊόντα, χρήσιμα για την υγεία και την ευεξία του σύγχρονου καταναλωτή.


Ο κ. Γιάννης Λιακόπουλος στις επαφές του στο Ισραήλ με Ισραηλινούς επιχειρηματίες είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει τα προϊόντα Superfoods και να μιλήσει για τις προοπτικές ανάπτυξης και συνεργασίας .


Ο κος Γιάννης Λιακόπουλος, Δ/νων Σύμβουλος της Astra Medical Hellas Superfoods σημειώνει «Η συμμετοχή της εταιρείας μας στην διακυβερνητική συνάντηση με το Ισραήλ αποτελεί άλλη μία αναγνώριση του έργου που κάνει η εταιρεία μας, η οποία έχει καινοτομήσει με τα κορυφαία ελληνικά συμπληρώματα διατροφής SUPERFOODS ενώ πρόσφατα λάνσαρε και την παγκόσμια καινοτομία των βιταμινών AERO σε spay. Η ASTRA MEDICAL HELLAS SUPERFOODS είναι η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής και στόχος της είναι να συνεχίσει να καινοτομεί προσθέτοντας υπεραξία στην ελληνική αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής.»

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο επίκεντρο της συνεργασίας η περίθαλψη, τα φάρμακα και οι μείζονες υγειονομικές κρίσεις
31/3/2024 9:33:35 μμTop Pharma Launches 2023
Η έκδοση που συγκεντρώνει τη δράση όλης της αγοράς για ένα ολόκληρο έτος






Σχετικά άρθρα

Pharmasept Hygienic Shower Cream
23/4/2024 7:15:07 πμPharmasept Hygienic Shower Cream
Νέο κρεμώδες αφρόλουτρο εντατικής ενυδάτωσης & θρέψης
Η Vichy και το ελληνικό brand Nidodileda υποδέχονται το καλοκαίρι 2024
Με ένα μοναδικό summer pouch και την αντηλιακή σειρά Capital Soleil
Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem