Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα

Απαγορεύεται το delivery φαρμάκων από φαρμακοποιούς
Μία περίπτωση φαρμακοποιού παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό
Ειδικά ναυλωμένη πτήση έφερε υγειονομικό υλικό για τις ΜΕΘ
Πρόκειται για μεγάλη παραγγελία του ελληνικού δημοσίου
Bayer: O Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων εγκρίνει τη δαρολουταμίδη
Για τη θεραπεία του μη μεταστατικού, ευνουχοάντοχου καρκίνου του προστάτη


Στο Ισραήλ με τον Α. Σαμαρά η Superfoods

9/10/2013 4:01:08 μμ
Στόχος η προώθηση των ελληνικών προϊόντων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Στην ελληνική επιχειρηματική αποστολή στο Ισραήλ συμμετείχε η Astra Medical Hellas Superfoods με τον εκπρόσωπό της Δ/νων Σύμβουλο κ. Γιάννη Λιακόπουλο , στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά με κυβερνητικό κλιμάκιο, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε το Διυπουργικό Συμβούλιο Συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Κράτους του Ισραήλ.

Η τιμητική συμμετοχή της Astra Medical Hellas Superfoods αποσκοπούσε στην προώθηση των καινοτόμων ελληνικών προϊόντων που παράγει καθώς και στην διερεύνηση των δυνατοτήτων που υπάρχουν για σύναψη εμπορικών συμφωνιών για τη διακίνησή τους στην ισραηλινή αγορά.


Η συμμετοχή της Astra Medical Hellas Superfoods στην επιχειρηματική αποστολή στο Ισραήλ αντικατοπτρίζει την προοπτική ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας που μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την αύξηση των ελληνικών εξαγωγών. Η εταιρεία αποτελεί ένα δυνατό παράδειγμα λειτουργίας και ανάπτυξης ελληνικής επιχείρησης με πρωτοπόρα, μοναδικά προϊόντα, χρήσιμα για την υγεία και την ευεξία του σύγχρονου καταναλωτή.


Ο κ. Γιάννης Λιακόπουλος στις επαφές του στο Ισραήλ με Ισραηλινούς επιχειρηματίες είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει τα προϊόντα Superfoods και να μιλήσει για τις προοπτικές ανάπτυξης και συνεργασίας .


Ο κος Γιάννης Λιακόπουλος, Δ/νων Σύμβουλος της Astra Medical Hellas Superfoods σημειώνει «Η συμμετοχή της εταιρείας μας στην διακυβερνητική συνάντηση με το Ισραήλ αποτελεί άλλη μία αναγνώριση του έργου που κάνει η εταιρεία μας, η οποία έχει καινοτομήσει με τα κορυφαία ελληνικά συμπληρώματα διατροφής SUPERFOODS ενώ πρόσφατα λάνσαρε και την παγκόσμια καινοτομία των βιταμινών AERO σε spay. Η ASTRA MEDICAL HELLAS SUPERFOODS είναι η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής και στόχος της είναι να συνεχίσει να καινοτομεί προσθέτοντας υπεραξία στην ελληνική αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής.»

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ιστοσελίδα αφιερωμένη στους ασθενείς με Πνευμονική Αρτηριακή Υπέρταση
Οι τάσεις των χρωμάτων και η συνδυαστική πώληση


Σχετικά άρθρα

AlcoLiquid Gel / από τη Vican
24/3/2020 11:10:10 πμAlcoLiquid Gel / από τη Vican
Καθαριστικό χεριών με ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες
CARRARO / από τη Health Plus
12/2/2020 3:29:34 μμCARRARO / από τη Health Plus
Νέες καραμέλες για όλα τα προβλήματα του λαιμού
Αποτελεσματικά τα αντισηπτικά BODE ενάντια στον πρόσφατο κορωναϊό nCoV-2019
Ο ιός ευθύνεται για την έξαρση της πνευμονίας Wuhan
Η όμορφη φιλοσοφία των Bio Tonics
Βιο-ηθικά συμπληρώματα διατροφής που προάγουν έναν αρμονικό τρόπο ζωής