Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Στις 25/11 λήγει η απεργία στον ΟΠΑΔ: σε αναμονή οι φαρμακοποιοί για είσπραξη των οφειλομένων

20/11/2008
Περιμένοντας τις κινήσεις του υπ. Οικονομικών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Από την Τρίτη 25 Νοεμβρίου φαίνεται να ανοίγει τελικά ο δρόμος για την καταβολή των οφειλομένων του ΟΠΑΔ στους φαρμακοποιούς μέχρι και για τον Σεπτέμβριο του 2008.

Απαντώντας την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου σε ερώτηση της εφημερίδας «Αυγή» μέσω του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο», ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στον ΟΠΑΔ Χρ. Πέτρου, δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Οι φαρμακοποιοί θα λάβουν τα χρήματά τους από την ερχόμενη Τρίτη, εάν ισχύουν οι χθεσινές διαβεβαιώσεις του κ. Αβραμόπουλου, επειδή εμείς είμαστε αποφασισμένοι να λήξουμε την απεργία μας και να επανέλθουμε την Τρίτη στις εργασίες μας. Προϋπόθεση, βεβαίως, γι’ αυτό είναι να δούμε στον κρατικό προϋπολογισμό για το 2009 τις δεσμεύσεις του υπουργού Υγείας για τους εργαζόμενους του ΟΠΑΔ. Πιστεύουμε ότι ο κ. Αβραμόπουλος είπε την αλήθεια και όλα θα είναι σε τάξη την Τρίτη».

Όπως είναι φανερό, όλη η υπόθεση για το μέλλον της κινητοποίησης των φαρμακοποιών σε βάρος του ΟΠΑΔ, αλλά και της απεργίας των εργαζομένων του ταμείου, βρίσκεται πλέον στα χέρια του υπουργού Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφη.


Από τον Βασίλη Βενιζέλο

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Πελετίδη κλημεντίδης πρόσβαση φάκελοι υγείας ψηφιακός μετασχηματισμός
Και νέες θεραπείες για την άπνοια






Σχετικά άρθρα

Φαρμακεία: Ελληνική δημοσίευση δείχνει τον δρόμο της ψηφιακής τους μετάβασης
Πελετίδη κλημεντίδης πρόσβαση φάκελοι υγείας ψηφιακός μετασχηματισμός
Αναθεωρείται ο Οδηγός Σπουδών Φαρμακευτικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών
Με τη συμβολή της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών
Οι βασικοί τομείς απασχόλησης των φαρμακοποιών
Σύμφωνα με ανάλυση της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών