Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Στην κορυφή των εργοδοτών η AbbVie

20/11/2013 1:30:05 μμ
Έλαβε την 4η θέση για το 2013 στους κορυφαίους εργοδότες στους τομείς της βιοτεχνολογίας και της φαρμακοβιομηχανίας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό ΜέγεθοςΗ βιοφαρμακευτική AbbVie έλαβε την 4η θέση για το 2013 στους κορυφαίους εργοδότες στους τομείς της βιοτεχνολογίας και της φαρμακοβιομηχανίας, σύμφωνα με το περιοδικό Science. Μεταξύ άλλων, η AbbVie διακρίθηκε «για την υψηλής ποιότητας, σημαντική έρευνα που επιτελεί, το ξεκάθαρό όραμά της και την κοινωνική της υπευθυνότητα».


 

«Είναι μεγάλη τιμή για την AbbVie να λαμβάνουμε μια τόσο υψηλή θέση στο πρώτο κιόλας έτος λειτουργίας μας ως ανεξάρτητη βιοφαρμακευτική εταιρεία. Καθημερινά, οι εργαζόμενοί μας επιδεικνύουν το πάθος και τη δέσμευση που απαιτείται, με ένα στόχο: τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών. Σε αυτή την κατεύθυνση, είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που προάγει την καινοτομία και υποστηρίζει τους εργαζόμενούς μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο» δήλωσε ο Θωμάς Κούγκουλος, Διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού της AbbVie Ελλάδος.

 


Από τη μεριά της, η Τίνα Ανταχοπούλου, Medical Director της AbbVie Ελλάδος τόνισε: «Η διάκρισή μας αυτή μάς δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Ο προσανατολισμός της AbbVie στην έρευνα άλλωστε είναι πολύ έντονος. Περισσότερο από το 14% των παγκόσμιων εσόδων, επενδύεται σε έρευνα και ανάπτυξη νέων φαρμάκων ενώ καθημερινά αγωνιζόμαστε ώστε να προσελκύσουμε τη διεξαγωγή περισσότερων μελετών στην Ελλάδα, αυξάνοντας τη συμμετοχή μας στο 10% της παγκόσμιας επένδυσης της AbbVie σε Έρευνα & Ανάπτυξη».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σε συνεργασία με την EAE και το Γ.Ν. Καρδίτσας
Και αποκτά υποψήφιο φάρμακο κατά της σχιζοφρένειας


Σχετικά άρθρα

RAFARM: 50 χρόνια πρωτοπορίας, εξέλιξης και συνεισφοράς
Η εταιρεία καθιερώνει την ετήσια Δωρεά Ν. Ρασσιάς
Win Medica: Νέα διοίκηση & νέα βιομηχανική μονάδα στην Τρίπολη
Και πολλά νέα επενδυτικά σχέδια
Η Karabinis Medical bronze χορηγός στο 1ο AI Hackathon
Στηρίζοντας την τεχνητή νοημοσύνη και την καινοτομία
Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Οι εργαζόμενοι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους
Σε ένα ευχάριστο και άκρως εορταστικό κλίμα