Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


«Start Your Journey» από την DEMO ABEE

19/1/2022 6:34:46 μμ
Για 4η χρονιά ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Υποτροφιών και Πρακτικής άσκησης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η DEMO δίνει σταθερά ευκαιρίες σε νέους επιστήμονες για να ξεκινήσουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα. Στο πλαίσιο του Προγράμματος Υποτροφιών και Πρακτικής άσκησης «Start Your Journey», για 4η συνεχόμενη χρονιά, προσέφερε υποτροφίες και τη δυνατότητα έμμισθης εργασίας σε τελειόφοιτους και αποφοίτους συγκεκριμένων πανεπιστημιακών σχολών της ανώτατης εκπαίδευσης.

Στις 4 Ιανουαρίου 2022 ολοκληρώθηκε και επίσημα και ο τέταρτος χρόνος του Προγράμματος Start Your Journey, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στους φετινούς διακριθέντες, κατά τη διάρκεια ενός διαδικτυακού event. Ειδικότερα υπεβλήθησαν 526 αιτήσεις στο πρόγραμμα το 2021, από υποψηφίους με υψηλό βαθμό πτυχίου και άλλα προσόντα, ενώ 27 από αυτούς έφτασαν στο στάδιο των ατομικών συνεντεύξεων. Τέλος η επιτροπή, αφού αξιολόγησε εκ νέου τις υποψηφιότητες, με χαρά υποδέχτηκε τους βραβευθέντες και ανακοίνωσε την απονομή 12 υποτροφιών και 13 έμμισθων πρακτικών ασκήσεων για το 2022.

Ο θεσμός, που τείνει να καθιερωθεί πλέον στις τάξεις των φοιτητών, έχει προσφέρει συνολικά μέχρι σήμερα 59 υποτροφίες και 37 πρακτικές ασκήσεις στους υποψήφιους που διακρίθηκαν. Η πλειοψηφία των πρακτικών μετά την εξάμηνη άσκησή τους συνεχίζει και εργάζεται μέχρι σήμερα στην εταιρεία με το καθεστώς της μόνιμης πρόσληψης. Στο πρόγραμμα «Start Your Journey» συμμετέχουν νέοι επιστήμονες χημικοί, βιολόγοι, χημικοί μηχανικοί , φαρμακοποιοί, μηχανολόγοι και οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για 10η χρονιά στέκει αρωγός σε δράσεις που προωθούν τον πολιτισμό
Για μελέτες με θέμα τη φαρμακευτική πρακτική






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Επενδύει στις εταιρείες iDNA Genomics & iDNA Laboratories
Η επέκταση των προϊόντων και των υπηρεσιών είναι προς όφελος των ασθενών, αναφέρει η εταιρεία
Η Farcom στην 55η Cosmoprof Worldwide Bologna
Παρουσίασε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της και τα νέα λανσαρίσματα
Bayer: Ενισχύει το pipeline της σε βασικούς θεραπευτικούς τομείς
Και διευρύνει τις δυνατότητές της μέσω συνεργασιών και εξαγορών
Οι οδοντόκρεμες SANGI στο Space Technology Hall of Fame
Κυκλοφορούν στην Ελλάδα από την Plac Control