Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Siemens Healthineers Ελλάδος: Διακρίθηκε για το εργασιακό της περιβάλλον

9/6/2024 11:42:44 μμ
Έλαβε για 2η φορά την Πιστοποίηση Best Workplaces™
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μια σημαντική διάκριση απέσπασε η εταιρεία ιατρικής τεχνολογίας Siemens Healthineers Ελλάδος λαμβάνοντας για δεύτερη φορά την Πιστοποίηση Best Workplaces™ του οργανισμού Great Place to Work® Hellas για το εργασιακό της περιβάλλον. 


Η Siemens Healthineers συγκαταλέγεται μεταξύ των 15 κορυφαίων εταιρειών που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους στην Ελλάδα για το 2024, καθιερώνοντάς την ως εργοδότη επιλογής. Τόσο η Πιστοποίηση όσο και η επιβράβευση της Siemens Healthineers επιβεβαιώνει την ανθρωποκεντρική κουλτούρα της εταιρείας, η οποία βασίζεται στις αρχές της Διαφορετικότητας, της Ισότητας και της Συμπερίληψης, καλλιεργώντας ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης που ενδυναμώνει το ανθρώπινο δυναμικό, προωθώντας την ομαδικότητα. 


Επιπλέον, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη διατήρηση ισορροπίας μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής ζωής των εργαζομένων, καθώς και στην προσφορά ισότιμων ευκαιριών εξέλιξης, κάτι που επιβεβαιώνεται λαμβάνοντας υπόψη ότι 29% των γυναικών εργαζομένων απασχολούνται σε θέσεις ευθύνης. 


Ο Δημοσθένης Τζιόλιας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens Healthineers δήλωσε σχετικά: «Νιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι, καθώς στόχος μας είναι οι άνθρωποι της εταιρείας να νιώθουν μέρος του Οργανισμού, στον οποίο εργάζονται και η συγκεκριμένη πιστοποίηση το επιβεβαιώνει».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Υλοποιείται από τις «Γυναίκες στην Ογκολογία» (W4O Hellas)
Και καλεί για τη διαμόρφωση ενός βιώσιμου μέλλοντος


Σχετικά άρθρα

DEMO: Εισάγει ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα εργασίας
Προσφέρει μηνιαίες αποδοχές με 14 ημέρες εργασίας κατά μέσο όρο
Rosemont Pharmaceutical: Εξαγόρασε την ελληνική εταιρεία Pharma-Data
Για την παροχή υψηλής ποιότητας φαρμάκων προστιθέμενης αξίας
Τ. Τερζής: Πρωταρχικός μας στόχος η ενίσχυση των συνεργασιών μεταξύ των ΣΥ.ΦΑ.
Η κατακερματισμένη αγορά δεν είναι βιώσιμη, δηλώνει ο άρτι εκλεχθείς πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θράκης