Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


SiderAL® Folico: Προϊόν της χρονιάς για τη γυναίκα σε αναπαραγωγική ηλικία

5/7/2021 11:37:58 πμ
Δηλώσεις της Μαρίας Αντωνίου Group Product manager στα Supplement Awards 2021
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το SiderAL® Folico της WinMedica διακρίθηκε στα Supplement Awards 2021 της Boussias ως προϊόν της χρονιάς για τη γυναίκα σε αναπαραγωγική ηλικία. Το βραβείο παρέλαβαν οι  Μαρία Αντωνίου, Group Product Manager, και Αντώνιος Κυριακόπουλος Διευθυντής Primary Care.

Η Μαρία Αντωνίου δήλωσε σχετικά:
WinMedica, από το 2008 που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά, έχει ως όραμα να υπηρετεί τη ζωή μέσα από την Υγεία. 
Με οδηγό το όραμα αυτό δραστηριοποιήθηκε και στο χώρο των προϊόντων φαρμακείου με μία σειρά επιλεγμένων και καινοτόμων συμπληρωμάτων διατροφής και ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Η τιμητική διάκριση του SiderAL® Folico, ως προϊόν της χρονιάς για τη γυναίκα σε αναπαραγωγική ηλικία, μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους. Έρχεται να επιβεβαιώσει την επιλογή μας να επενδύσουμε σε καινοτόμα προϊόντα που στηρίζονται στην έρευνα και στα επιστημονικά δεδομένα. Επιπλέον, μας δίνει την ώθηση να συνεχίσουμε προσφέροντας στον καταναλωτή αξιόπιστα προϊόντα που τεκμηριωμένα προάγουν την υγεία, την ευεξία και την ποιότητα ζωής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σίδηρος και το φυλλικό οξύ αποτελούν απαραίτητα διατροφικά συστατικά για τον ανθρώπινο οργανισμό σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Η έλλειψη σιδήρου αποτελεί τη συχνότερη διατροφική ανεπάρκεια, η οποία ευθύνεται για το 50% των περιπτώσεων αναιμίας. Μία στις δύο γυναίκες ηλικίας 18-50 ετών παρουσιάζει έλλειψη σιδήρου. Επιπλέον, ο σίδηρος και το φυλλικό οξύ είναι απαραίτητα και κατά τη διάρκεια της κύησης, μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας.
Το SiderAL® Folico είναι κατάλληλο για την κάλυψη των ημερήσιων αναγκών του οργανισμού σε σίδηρο και φυλλικό αξύ και χρησιμοποιεί τη σουκροσωμική τεχνολογία, μια καινοτόμα τεχνολογία, για τη μεταφορά και απόδοση των δραστικών συστατικών του στον οργανισμό εξασφαλίζοντας σημαντικά οφέλη όπως η υψηλή απορρόφηση, η αποφυγή ενοχλήσεων από το γαστρεντερικό σύστημα και η εύκολη χορήγηση".

Περισσότερα για το SiderAL® εδώ.


Αντωνίου Μαρία, Group Product Manager, Κυριακόπουλος Αντώνιος Διευθυντής Primary Care
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

24/9/2023 7:38:39 μμSupplement Awards 2023
Αναδεικνύουν την καινοτομία στα συμπληρώματα διατροφής
24/9/2023 7:37:05 μμBest in Pharmacy Awards 2023
O θεσμός που αναδεικνύει τα προϊόντα φαρμακείου και τις πρακτικές προώθησής τους


Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ συμμετέχει στο 4ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου
ΠΕΙΦΑΣΥΝ συνέδριο Πελοπόννησος φαρμακοποιός ήρωας
H IMPACT ανανεώνει και εμπλουτίζει τη συνεργασία της με την GENESIS Pharma
Η συνεργασία ενισχύεται με την υπηρεσία B2G EINVOICING