Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

ΣΦΕΕ: Τα αδιέξοδα του νέου νόμου «Γιατρός για όλους»
Σε επιστολή της προς στον Α. Πλεύρη
Υπέρταση: Ενημέρωση και σωστή καθοδήγηση από το φαρμακείο
Η νόσος έχει χαρακτηριστεί ως σιωπηλός κίνδυνος
Χιλιάδες πολίτες στην 1η μεγάλη δράση που οργάνωσαν φαρμακοποιοί
Το «Μαζί μια Αγκαλιά» θα γίνει θεσμός τα προσεχή χρόνια

Σημαντική συνεργασία Allergan - Vnet Health για τα προϊόντα Optive & Refresh

5/11/2019 5:43:16 μμ
Μια συμφωνία με σημαντικά πλεονεκτήματα και για τις δύο πλευρές
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


 Η ελληνική εταιρεία Vnet Health προχώρησε σε μια σημαντική συμφωνία με τη φαρμακευτική εταιρεία Allergan και βάσει αυτής ανέλαβε την προώθηση και διανομή των προϊόντων Optive και Refresh.

Ειδικότερα, πρόκειται για τέσσερα προϊόντα τεχνητών δακρύων του γνωστού πολυεθνικού κολοσσού: Optive και Optive Fusion για την αντιμετώπιση της ξηροφθαλμίας, Optive Plus για την αντιμετώπιση της βλεφαρίτιδας και Refresh UD.

Με τα προϊόντα αυτά, η εταιρεία Vnet Health, με έντονη δραστηριότητα στο χώρο του φαρμακείου, εισέρχεται δυναμικά σε μια νέα θεραπευτική κατηγορία, αυτήν της οφθαλμολογίας, επιδιώκοντας να συνεχίσει και να αναπτύξει ακόμα περισσότερο την παρουσία της Allergan στο χώρο αυτό.

Ο Τάκης Μαραλέτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Vnet Health, δήλωσε:
«Καλωσορίζουμε τα τεχνητά δάκρυα της οικογένειας Optive καθώς και το Refresh στη Vnet Health. Πρόκειται για κορυφαία προϊόντα που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες που προκύπτουν από τη νόσο της οφθαλμικής επιφάνειας και αφορούν τα τεχνητά δάκρυα. Είναι σημαντική τιμή για μας που η Allergan, μια σπουδαία, καινοτόμος και πρωτοπόρος πολυεθνική εταιρεία εμπιστεύεται τα προϊόντα της στη Vnet Health και στη σημαντική τεχνογνωσία που αυτή διαθέτει στην προώθηση προϊόντων στους ιατρούς, τους φαρμακοποιούς και το ευρύ κοινό».

Ο Ιωάννης Μπεσσής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Allergan Hellas και υπεύθυνος για την Ελλάδα και την Κύπρο δήλωσε σχετικά:
«Εμπιστευόμενοι τη Vnet Health, μία από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο της προώθησης φαρμακευτικών προϊόντων στην Ελλάδα, εξασφαλίζουμε την πληρέστερη και πιο αποτελεσματική ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας για τις καινοτόμες θεραπείες μας. Πρόκειται για μια στρατηγική συνεργασία που θα αποφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα και στις δύο πλευρές, καθώς το κύρος της Allergan ως ηγέτιδας εταιρείας στην Οφθαλμολογία παγκοσμίως θα συνδυαστεί με το διευρυμένο και έμπειρο δίκτυο συνεργατών της Vnet Health στην Ελλάδα, ενισχύοντας τη δυναμική παρουσία των καινοτόμων προϊόντων μας στην κατηγορία των τεχνητών δακρύων».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η σύνδεση της ανθρώπινης υγείας με την οικολογική ισορροπία


Σχετικά άρθρα

Roche: Δεσμεύεται να στηρίζει την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αιμορροφιλίας έως το 2028
Συνεχίζει να της παρέχει την προφυλακτική της θεραπεία σε αναπτυσσόμενες χώρες
Η ομάδα Δερματολογίας της AbbVie κατέκτησε το «χρυσό»
Στα Αριστεία της Ε.Ε.Φα.Μ.
Pfizer CDI: Φέρνει κοντά ασθενείς και επαγγελματίες υγείας
Για να συνδιαμορφώσουν τις λύσεις στις ψηφιακές ανάγκες τους
ΙΦΕΤ: Υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με το Elevate Greece
Για την οικονομική επιβράβευση, δικτύωση και καθοδήγηση νεοφυών επιχειρήσεων