Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Σημαντική βράβευση για την KALTEQ Α.Ε.

23/7/2023 9:44:59 μμ
Για την προσπάθειά της στους τομείς της Ανάπτυξης και των Επενδύσεων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η KALTEQ Α.Ε., εταιρεία ιατροτεχνολογικών προϊόντων και τεχνολογιών, για μια ακόμη χρονιά συμμετείχε και βραβεύθηκε στα βραβεία θεσμός για το Ελληνικό Επιχειρείν «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2023».

Στη φετινή εκδήλωση διακρίθηκε καθώς ξεχώρισε για την προσπάθειά της στους τομείς της Ανάπτυξης και των Επενδύσεων και τη συμβολή της στην ελληνική οικονομία. Το βραβείο αυτό επισφραγίζει μια χρονιά σταθμό για την KALTEQ Α.Ε., η οποία αναπτύχθηκε σε πολλούς τομείς των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της.

Η KALTEQ Α.Ε., μέσω της προσήλωσής της σε σημαντικές αξίες, την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό και τα στελέχη της, την προσφορά καινοτόμων προϊόντων και θεραπειών υψηλής ποιότητας και τη σύναψη ισχυρών συνεργασιών με καταξιωμένους κατασκευαστικούς οίκους ιατροτεχνολογικών προϊόντων, δεσμεύεται να συνεχίσει το έργο της προς όφελος των ασθενών, του συστήματος υγείας, και της κοινωνίας ευρύτερα. Παράλληλα, με τις σημαντικές επενδύσεις της στην ελληνική αγορά, αφήνει έντονο και θετικό αποτύπωμα στην ελληνική οικονομία.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της KALTEQ Α.Ε., Δρ. Παναγιώτης Καλαφατάς μετά τη βράβευση δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το τιμητικό βραβείο που λάβαμε. Η KALTEQ Α.Ε. είναι μια ελληνική δυναμική εταιρεία με εικοσαετή παρουσία στην ελληνική αγορά και με πίστη στο όραμα και τις αξίες της, θα συνεχίσει δυναμικά την ανοδική της πορεία με στόχο τη συνεχόμενη στήριξη του συστήματος υγείας και του ασθενή». Δεξιά:


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εφορία ήδη «κυνηγάει» τις επιχειρήσεις που δεν έχουν διασυνδεθεί
Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη