Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΣΦΕΕ: «Στο κύκλωμα παράνομων συνταγογραφήσεων δεν εμπλέκεται μέλος μας»

14/12/2021 3:23:16 μμ
Χαιρετίζει την επιτυχία των διωκτικών αρχών στην εξάρθρωση του κυκλώματος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο ΣΦΕΕ χαιρετίζει την επιτυχία των διωκτικών αρχών στην εξάρθρωση του κυκλώματος κατευθυνόμενων και παράνομων συνταγογραφήσεων φαρμάκων και ξεκαθαρίζει -όπως και έκανε και η ΠΕΦ- ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν εμπλέκεται καμία εταιρεία μέλος του.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «πρακτικές που απομυζούν πόρους από το Σύστημα Υγείας και προσβάλουν τη λειτουργία του, ενώ ταυτόχρονα καταλήγουν εις βάρος των ασθενών μάς βρίσκουν κάθετα αντίθετους από όπου και εάν προέρχονται. Ο Κώδικας Δεοντολογίας του ΣΦΕΕ είναι εναρμονισμένος με τους αυστηρότερους διεθνείς κανόνες, ώστε να αποτρέπει οποιεσδήποτε παραβατικές συμπεριφορές».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ανοσοποίησης
Την απογοήτευσή του για το σχετικό ΦΕΚ εκφράζει ο Σύνδεσμος






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Ενημερωτική εκδήλωση στην Αργολίδα
Με τιμητικές διακρίσεις και ουσιαστικό διάλογο με τα φαρμακεία της περιοχής
Angelini Pharma: Εξαγόρασε την Catalyst Pharmaceuticals για $4,1 δισ.
Και εστιάζει στην υγεία του εγκεφάλου και στις σπάνιες παθήσεις
Νέα φαρμακευτική εταιρεία ανήκει σε ΜΚΟ
Αναλαμβάνει τη διάθεση των φαρμάκων της Purdue Pharma