Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Servier Hellas: Χρυσό Βραβείο για την πρωτοβουλία «The COLONO45»

8/11/2023 10:40:13 μμ
Στα HR Awards 2023
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τιμητική διάκριση για τη δέσμευσή της να προασπίζει την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων της, εντός και εκτός του εργασιακού τους περιβάλλοντος, απέσπασε η Servier Hellas στα HR Awards 2023, λαμβάνοντας χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Excellence in Workplace Well-being» για την πρωτοβουλία «The COLONO45». 


Πρόκειται για δράση ευαισθητοποίησης στο ευρύ κοινό για την καίρια σημασία του προληπτικού ελέγχου στην εμφάνιση καρκίνου παχέος εντέρου. Με κύριο μήνυμα «Είναι εύCOLON μην το αμελείς», κάλεσε αρχικά όλα τα μέλη της ομάδας της, ηλικίας 45 ετών και άνω, να αποδεχτούν την πρό(σ)κληση «να σπάσουν το ταμπού», ενώ σε επόμενο στάδιο, μέσω ενός video στα social media διέδωσε το σημαντικό μήνυμα «Κάνουμε πρόληψη!» στο κοινό.


Το χρυσό βραβείο παρέλαβε ο Ziad Matta, General Manager Servier Hellas & Cyprus, ο οποίος δήλωσε: Στο πλαίσιο της δράσης "The COLONO45" αποφασίσαμε να "σπάσουμε το ταμπού" που υπάρχει ακόμη και σήμερα για την εξέταση της κολονοσκόπησης, δρώντας και ξεκινώντας άμεσα από εμάς τους ίδιους. Πήραμε λοιπόν την ομάδα μας και πήγαμε όλοι μαζί, κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας και κάναμε κολονοσκόπηση. Το αποτέλεσμα και η ουσία της δράσης αυτής; Τρεις ζωές μεταξύ των συναδέλφων μας σώθηκαν! Και όταν πρόκειται για τον καρκίνο, όταν σώζεται η ζωή τουλάχιστον ενός ανθρώπου, σώζεται ταυτόχρονα η οικογένειά του, αλλά και η κοινωνία στο σύνολό της. Το μήνυμά μας απλό. Κάνουμε πρόληψη! Σας καλούμε όλους λοιπόν να κάνετε το ίδιο. Και αν σωθεί μία ζωή από όλους όσοι βρισκόμαστε απόψε σε αυτή την αίθουσα, τότε η αποστολή μας θα έχει εκπληρωθεί!».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου εθνικού προγράμματος «Προλαμβάνω»
Η υποβολή υποψηφιοτήτων ξεκίνησε με Early Bird Rate έως 15/05






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη