Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Σειρά ΚLORANE με εκχύλισμα κυανοκενταυρίδας

29/4/2015 12:34:30 μμ
Προϊόντα για τον καθαρισμό των ματιών ιδανικά ακόμα και για όσους φορούν φακούς επαφής
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Από τη στεφάνη ενός πανέμορφου κυανού αγριολούλουδου που ονομάζεται Centaurera cyanus L., τα Εργαστήρια Klorane εκχύλισαν ένα μοναδικό ανθόνερο, πηγή ευεξίας και καταπράυνσης για την τόσο ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια.

Ανάμεσα σε όλα τα φυτά που έχουν γράψει την ιστορία των Εργαστηρίων Klorane, η κυανοκενταυρίδα κατέχει μια πολύ ξεχωριστή θέση. Οι ευεργετικές φαρμακευτικές της ιδιότητες είναι γραμμένες στη μνήμη των ανθρώπων, καθώς αναφέρονται από το 12ο αιώνα για την καταπράυνση των κουρασμένων και ευαίσθητων ματιών.

Η σειρά με εκχύλισμα κυανοκενταυρίδας

«Μια σειρά καθαρισμού που ξέρει να καταπραΰνει το πρόσωπο και τα ευαίσθητα μάτια,

αυτό είναι το όραμα και το πόνημα της βοτανολογικής επιστήμης»


Καθαριστική λοσιόν με καταπραϋντική κυανοκενταυρίδα

Πολύ απαλή, πλούσια σε εκχύλισμα κυανοκενταυρίδας η καθαριστική αυτή λοσιόν είναι ιδανική και για τα πιο ευαίσθητα μάτια, ακόμα και για όσους φορούν φακούς επαφής. Απομακρύνει εύκολα το μακιγιάζ και αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας.

Το δέρμα καταπραΰνεται και αποσυμφορίζεται.

Τρικ ομορφιάς από την Klorane: Για ακόμη περισσότερη καταπράυνση και καθολική χαλάρωση εφαρμόζεται η καταπραϋντική λοσιόν με κυανοκενταυρίδα σαν κομπρέσα με ένα βαμβάκι πάνω στα μάτια.

Προτεινόμενη Λιανική τιμή τα 100ml: 7,00€

Kαθαριστικό ανθόνερο με καταπραϋντική κυανοκενταυρίδα

Χωρίς ξέπλυμα και σε ένα πρακτικό φιαλίδιο με αντλία που επιτρέπει τη σωστή αποδέσμευση προϊόντος στο βαμβάκι με ένα απλό πάτημα, το ανθόνερο αφαιρεί αποτελεσματικά, εύκολα και γρήγορα το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια. Πολύ απαλό, χωρίς άρωμα, χωρίς paraben και χωρίς αλκοόλη, σέβεται το δέρμα και τα μάτια και είναι κατάλληλο και για όσους φορούν φακούς επαφής. Έχοντας την απαραίτητη καταπράυνση, το δέρμα είναι ελαστικό, ενυδατωμένο και απαλό.

XΩΡΙΣ PARABEN

Προτεινόμενη Λιανική τιμή τα 400ml: 16,50€

Kαθαριστικό ζελ με καταπραϋντική κυανοκενταυρίδα

Πλούσιο σε ανθισμένο καταπραϋντικό και αποσυμφορητικό εκχύλισμα Κυανοκενταυρίδας, αυτό το ζελ με μικκύλια απομακρύνει αποτελεσματικά και απαλά κάθε τύπο μακιγιάζ από το πρόσωπο, τα χείλη και τα μάτια. Η πολύ δροσερή του σύνθεση αφήνει το δέρμα καθαρό και ελαστικό και είναι απόλυτα ανεκτό και στα πιο ευαίσθητα μάτια ακόμα και σε όσες φορούν φακούς επαφής. Εφαρμόζεται με τη βοήθεια ενός βαμβακιού ή με τις άκρες των δακτύλων και στη συνέχεια ξεπλένεται, αν κρίνεται απαραίτητο. Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο.

XΩΡΙΣ PARABEN

Προτεινόμενη Λιανική τιμή τα 400ml: 9,50€

Bιοδιασπώμενα μαντηλάκια καθαρισμού με καταπραϋντική κυανοκενταυρίδα

Ιδανικά στα ταξίδια και σε κάθε μετακίνηση, αυτά τα μαντηλάκια αφαιρούν το μακιγιάζ με μια μόνο κίνηση (πρόσωπο και μάτια) και αφήνουν μια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς. Χωρίς άρωμα και χωρίς αλκοόλ, σέβονται το δέρμα και τα μάτια και είναι εξίσου κατάλληλα και για όσους φορούν φακούς επαφής. Έχοντας την απαραίτητη καταπράυνση, το δέρμα είναι ελαστικό, ενυδατωμένο και απαλό.

ΧΩΡΙΣ PARABEN

Προτεινόμενη Λιανική τιμή τα 25τεμ: 5,00€

Συμπληρωματική φροντίδα:
Πατς λείανσης και ξεκούρασης με καταπραϋντική κυανοκενταυρίδα

Χάρη στην αποσυμφορητική τους δράση, τα πατς λείανσης και ξεκούρασης απαλύνουν τα σημάδια κόπωσης και προσφέρουν άμεση φρεσκάδα και καταπράυνση. Τα χαρακτηριστικά λειαίνουν, οι μαύροι κύκλοι σβήνουν και το δέρμα φωτίζει.

Τρυκ ομορφιάς από την ΚLORANE: Για πιο έντονη δροσερή αίσθηση, τα πατς μπορούν να τοποθετηθούν στο ψυγείο πριν από τη χρήση.

ΧΩΡΙΣ PARABEN

Προτεινόμενη Λιανική τιμή τα 14 τεμ: 10,50€

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Υποστηρίζει τη σχέση εμπιστοσύνης με τους ασθενείς
Καθημερινή φυσική φροντίδα & αναζωογόνηση της επιδερμίδας με υπέροχο άρωμα






Σχετικά άρθρα

Podia Κρέμα Προστασίας και Περιποίησης για το Διαβητικό Πόδι
H καθημερινή επιλογή για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη
Pharmasept Hygienic Shower Cream
23/4/2024 7:15:07 πμPharmasept Hygienic Shower Cream
Νέο κρεμώδες αφρόλουτρο εντατικής ενυδάτωσης & θρέψης
Η Vichy και το ελληνικό brand Nidodileda υποδέχονται το καλοκαίρι 2024
Με ένα μοναδικό summer pouch και την αντηλιακή σειρά Capital Soleil
Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem