Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Sanofi: Σε λειτουργία οι νέες της εγκαταστάσεις στο Παρίσι

29/11/2022 10:24:03 μμ
Σχεδιασμένες με βάση την υβριδική εργασία και τη βιωσιμότητα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Καινοτόμες χαρακτηρίζονται οι νέες εγκαταστάσεις της Sanofi στο Παρίσι, οι οποίες δίνουν από τη Δευτέρα 28/11 τη δυνατότητα στους 500 εργαζομένους της να συνεργάζονται και να επικοινωνούν καλύτερα μεταξύ τους, όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. 

Τα νέα γραφεία, έκτασης 9000τ.μ., ξεχωρίζουν καθώς έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με το μοντέλο υβριδικής εργασίας αλλά και με τα υψηλότερα πρότυπα ενεργειακής αποτελεσματικότητας. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε σύγκριση με τις προηγούμενες εγκαταστάσεις, το αποτύπωμα άνθρακα για κάθε εργαζόμενο έχει μειωθεί σχεδόν κατά 100%.

Η δε ονομασία των νέων κτιρίων –La Maison Sanofi– αναδεικνύει τη «σπιτική» ατμόσφαιρα των χώρων με φιλόξενες και άνετες αίθουσες υποδοχής, φαγητού και εργασίας, σημεία χαλάρωσης, επίπλωση από ανακυκλωμένα υλικά σε ζεστά χρώματα, φωτισμό που αλλάζει ανάλογα με την εξωτερική φωτεινότητα και ακουστική που μειώνει όσο το δυνατόν το θόρυβο του δρόμου. 

Φυσικά δεν λείπουν ψηφιακά εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, μεταξύ των οποίων υπηρεσία τηλεδιασκέψεων και ειδική εφαρμογή για το προσωπικό με την οποία διαχειρίζονται το πρόγραμμα της ημέρας τους.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο 3ο συνέδριο Future of Work της Boussias events
Και παρέχει στους φαρμακοποιούς τα απαραίτητα στοιχεία και εκπαιδευτικά εργαλεία


Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Οι εργαζόμενοι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους
Σε ένα ευχάριστο και άκρως εορταστικό κλίμα
Όμιλος Σαράντη: Ο Μάρτιος αποτελεί ένα μήνα επενδυτικής εξωστρέφειας
Θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές και επενδυτικές δράσεις με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων της με την επενδυτική κοινότητα
Στο «φουλ» οι μελέτες για νέα φάρμακα κατά της παχυσαρκίας
Μερίδιο της αγοράς διεκδικούν μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες
Χαρτογραφώντας τον νέο κόσμο της εργασίας
Στο 3ο συνέδριο Future of Work της Boussias events