Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Ευ Ζην

τελευταία νέα


Σακχαρώδης Διαβήτης: Ο γλυκός μας σύντροφος

19/9/2019 9:28:24 πμ
Δωρεάν σεμινάριο τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Αντιμετωπίζεται ο σακχαρώδης διαβήτης; Ποιες είναι οι αλλαγές στη διατροφή και στον τρόπο ζωής μας που μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη και την αποτελεσματική αντιμετώπιση; Τι είναι μύθος και τι αλήθεια;

Αυτές και άλλες απαντήσεις σχετικά με ένα ζήτημα που απασχολεί χιλιάδες κόσμου θα δώσουν καταξιωμένοι Καθηγητές της Ιατρικής και ειδικοί σε όσες και όσους συμμετέχουν στο Διαδραστικό Σεμινάριο με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης: ο γλυκός μας σύντροφος», που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου, ώρα 19:00 στο αμφιθέατρο του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακριβείας «Κώστας Στεφανής» του Πανεπιστημίου Αθηνών.


Πρόκειται για μία γιορτή ενημέρωσης σχετικά με τον σακχαρώδη διαβήτη, που θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την εγκαθίδρυση των πρότυπων και καινοτόμων μονάδων Διαβήτη, Μεταβολισμού, Θεραπευτικής 'Ασκησης, Ψυχικής Υγείας και Ανακουφιστικής Φροντίδας σε συνεργασία με το Ε.Π.Ι.Ψ.Υ., Πανεπιστήμιο Αθηνών.


Το Διαδραστικό Σεμινάριο Σακχαρώδη Διαβήτη διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία για τον Διαβήτη (ΕΛ.Ο.ΔΙ) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων- Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙ.Α) και τελεί υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.), του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α.), της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.), του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αττικόν, της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (Ε.Δ.Ε.) και της Πανελλήνιας Ένωσης Αγώνος για τον Νεανικό Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ).


Την εκδήλωση παρουσιάζει και συντονίζει η Μαριάνα Τουμασάτου. Χαιρετίζει ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης.


Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό. Ώρα προσέλευσης 18:30

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Και οι σχετικές θέσεις για τα οφέλη τους από το Κέντρο ΑΡΕΤΑΙΟΣ






Σχετικά άρθρα

Υποτροφίες «Εις Μνήμη Νικολάου Σαριπόλου»
Από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Νέα στοιχεία για τον αντιφλεγμονώδη ρόλο της άσκησης σε ασθενείς
Γράφει ο Σταύρος Ξηντάρας, Πρωταθλητής Ευρώπης (Αθλητική Ιαπωνική Ξιφασκία), Εξειδικευθείς στην Ιατρική ψυχολογία & Αθλητικές επιστήμες, Διευθυντής του ερευνητικού Ινστιτούτου Spochan
Θετική η επίδραση των βιταμινών C και E σε άνδρες αθλητές
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Sports Medicine and Health Science
Σημαντικά ευρήματα για τη δράση των πολυβιταμινών στην εγκεφαλική λειτουργία
Η καθημερινή λήψη βελτίωσε τη μνήμη σε ηλικιωμένους