Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΣΘΕΒ: «Από το κλασικό στο ψηφιακό: Η νέα εποχή στην υγεία και το φάρμακο»

9/5/2025 4:24:47 μμ
Ενημερωτική εκδήλωση στις 9 Μαΐου στη Λάρισα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας Health Hub, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Από το Κλασικό στο Ψηφιακό: Η Νέα Εποχή στην Υγεία & το Φάρμακο», την Παρασκευή 9 Μαΐου 2025 και ώρα 17:30-19:00, στο Grecotel Larissa Imperial στη Λάρισα. 


Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις που επιδιώκουν να αξιοποιήσουν την ψηφιακή τεχνολογία ως εργαλείο μετασχηματισμού και βιώσιμης ανάπτυξης. 


Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κ. Γιαννακόπουλος, η γραμματέας του Φ.Σ. Λάρισας Αθ. Κουκουφλή και ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ Γιώργος Ρουπακιάς. Θα ακολουθήσουν ομιλίες από τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δ. Παπαστεργίου, τον project manager του Health Hub-iED Θ. Χαλάτση κ.ά.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Όπως προκύπτει από τις προβλέψεις για την ανάπτυξη της αγοράς
Στο νέο Ευρωπαϊκό Σχέδιο Υγειονομικής Ασφάλειας






Σχετικά άρθρα

Νέος όμιλος στην ελληνική φαρμακευτική αγορά
Θα δημιουργηθεί μετά την εξαγορά της Innovis Pharma από τη PharmaPath
Pfizer: Νέα συμφωνία για την απόκτηση φαρμάκου GLP-1
Επενδύει περίπου 2 δισ. δολάρια
ΣΥ.ΦΑ. Θράκης: Ουσιαστικές δράσεις ΕΚΕ
Προς την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας-Κομοτηνής και στον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες «'Αγιοι Θεόδωροι»