Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΣΘΕΒ: «Από το κλασικό στο ψηφιακό: Η νέα εποχή στην υγεία και το φάρμακο»

9/5/2025 4:24:47 μμ
Ενημερωτική εκδήλωση στις 9 Μαΐου στη Λάρισα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας Health Hub, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Από το Κλασικό στο Ψηφιακό: Η Νέα Εποχή στην Υγεία & το Φάρμακο», την Παρασκευή 9 Μαΐου 2025 και ώρα 17:30-19:00, στο Grecotel Larissa Imperial στη Λάρισα. 


Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις που επιδιώκουν να αξιοποιήσουν την ψηφιακή τεχνολογία ως εργαλείο μετασχηματισμού και βιώσιμης ανάπτυξης. 


Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κ. Γιαννακόπουλος, η γραμματέας του Φ.Σ. Λάρισας Αθ. Κουκουφλή και ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ Γιώργος Ρουπακιάς. Θα ακολουθήσουν ομιλίες από τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δ. Παπαστεργίου, τον project manager του Health Hub-iED Θ. Χαλάτση κ.ά.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μια πρωτοποριακή εκπαιδευτική πρωτοβουλία που ενδυναμώνει τους πολίτες
«Φαρμακείο 360°: Συνδέοντας Ανθρώπους, Τεχνολογία & Υγεία»






Σχετικά άρθρα

Αποσύρεται το Ladose παγκοσμίως
Η Φαρμασέρβ Ελλάς θα διαθέσει άλλο σκεύασμα φλουοξετίνης
Kenvue: Πουλήθηκε σε μεγάλη εταιρεία προϊόντων περιποίησης
Και δημιουργείται μια νέα δύναμη στον χώρο της υγείας και της φροντίδας
Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ: Επιτυχημένη η εκδήλωση με τη Novo Nordisk
Αφορούσε τις σύγχρονες θεραπευτικές εξελίξεις στον διαβήτη και στην παχυσαρκία
Η ELPEN γιόρτασε τα 60 χρόνια της στη Διεθνή Έκθεση CPhI 2025
Και ανακοίνωσε ότι εξάγει το 80% της παραγωγής της