Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Roche: Πλάνο δράσεων που ευαισθητοποιεί και δημιουργεί αξία στην κοινωνία

15/3/2023 11:10:29 μμ
Η εταιρεία δίνει έμφαση στις αρχές της Διαφορετικότητας & Συμπερίληψης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ένα ολιστικό πλάνο δράσεων, που καλύπτουν ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως η ισότητα των φύλων και των γενεών, υλοποιούν από κοινού η Roche Hellas και η Roche Diagnostics Hellas, αναγνωρίζοντας τις αρχές της Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης ως βασική προϋπόθεση προκειμένου μια εταιρεία να κατανοεί αλλά και να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των εργαζομένων και της σύγχρονης εργασιακής κουλτούρας και κοινωνίας.

Κάθε ημέρα της εβδομάδας, που διήρκεσε συνολικά η δράση, ήταν αφιερωμένη σε μια συγκεκριμένη θεματική ενότητα -Στερεότυπα και Χάσμα Γενεών, Έμπρακτη Υποστήριξη, Έμφυλη Ισότητα, Ασυνείδητη Προκατάληψη- με ενημερωτικές ομιλίες και εκπαιδεύσεις.

Η δέσμευση της Roche στις αρχές της Διαφορετικότητας & της Συμπερίληψης επεκτείνεται και στην κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό, το 2022 εγκαινίασε το XProject, ένα πρόγραμμα δράσεων παγκόσμιας εμβέλειας, με στόχο την καταπολέμηση των ανισοτήτων σε βάρος των γυναικών σε θέματα υγείας.

Η Μ. Τσαγκαράκη, People & Culture Business Partner της Roche Hellas δήλωσε σχετικά: «Για εμάς η ενσωμάτωση της διαφορετικότητας δεν είναι μια ακόμη υποχρέωση στο πλαίσιο της καλής εταιρικής διακυβέρνησης. Είναι μια επιλογή με στρατηγικό νόημα, που φροντίζουμε να την κάνουμε πράξη καθημερινά, τόσο διεθνώς όσο και στην Ελλάδα».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και οι μεγάλες ανατροπές






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών