Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Roche: Χρυσός Χορηγός στο 7ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

29/4/2022 2:44:15 πμ
Η εξατομικευμένη ιατρική φροντίδα στο επίκεντρο της συζήτησης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Roche ήταν χρυσός χορηγός του 7ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών (Delphi Economic Forum VII), υποστηρίζοντας και προωθώντας έμπρακτα την ανάπτυξη ενός γόνιμου διαλόγου, σχετικά με τις καίριες προκλήσεις που αφορούν το χώρο της υγείας μετά την πανδημία Covid στην Ελλάδα.

Με αφορμή τη χορηγία της Roche Hellas στο Φόρουμ, η Ρομίνα Σιατερλή, Policy and Communications Excellence Lead της εταιρείας, δήλωσε ότι «στόχος μας είναι να αναδείξουμε τις δυνατότητες που παρέχει η πρόοδος της επιστήμης και της τεχνολογίας, για την αντιμετώπιση υφιστάμενων και νέων υγειονομικών προκλήσεων στο χώρο της υγείας. Να κινητοποιήσουμε και να συμβάλουμε στην υιοθέτηση καινοτόμων προσεγγίσεων, όπως η Εξατομικευμένη Ιατρική Φροντίδα: μια νέα προσέγγιση, που αξιοποιεί τη δύναμη των δεδομένων, της αναλυτικής και των ψηφιακών εργαλείων για να προσαρμόσει την ιατρική φροντίδα στις μοναδικές ανάγκες κάθε ασθενή, επιτρέποντας έτσι καλύτερες εκβάσεις και αποδοτικότερη χρήση των πόρων». 

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Θανάσης Ακάλεστος, Head of Medical Scientific Affairs & Healthcare Development της Roche Diagnostics Hellas, επισήμανε ότι «η Εξατομικευμένη Ιατρική Φροντίδα καλύπτει όλο το φάσμα της φροντίδας υγείας: από την πρόληψη και τη διάγνωση, μέχρι την επιλογή, την εφαρμογή και την παρακολούθηση της θεραπείας».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και οι μεγάλες ανατροπές






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν