Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Προσοχή η ΗΔΙΚΑ μετακομίζει! Τι να προσέξετε

27/1/2016 1:29:56 μμ
Χρήσιμες πληροφορίες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος




Λόγω μετακόμισης για μια τουλάχιστον εβδομάδα θα γίνεται μετ' εμποδίων η ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Σύμφωνα με την ενημέρωση του προέδρου της Αναστάσιου Τάγαρη ''η ΗΔΙΚΑ ΑΕ έχει δρομολογήσει την μετεγκατάσταση του Data Center της σε νέο κτίριο, επί της οδού Λυκούργου 10 στο κέντρο της Αθήνας, για την Παρασκευή 29/1/2016''.

Βάση του χρονοδιαγράμματος οι εργασίες της μετακίνησης θα διαρκέσουν από την Παρασκευή το μεσημέρι 15:00 29/1/2016 μέχρι την επόμενη Παρασκευή 5/2/2016.  Στο πλαίσιο των εργασιών απαιτείται η απενεργοποίηση των εφαρμογών που εξυπηρετεί η ΗΔΙΚΑ, οι οποίες θα αποκαθίστανται σταδιακά από την Τρίτη 2/2/2016 έως την Παρασκευή 5/2/2016, οπότε και προβλέπεται η πλήρης επαναλειτουργία όλων των εφαρμογών.

Εντούτοις, ειδικά για τις εφαρμογές της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης, ΑΜΚΑ Ασφαλιστικής Ικανότητας και Εργοσήμου, η ΗΔΙΚΑ ΑΕ έχει φροντίσει και λειτουργούν από το Disaster Center από την Δευτέρα 25/1/2016.

Μετά από αυτή την εξέλιξη επισημαίνεται από την ΗΔΙΚΑ ότι ενδεχομένως να εμφανιστεί μειωμένη απόδοση ή μικρές δυσλειτουργίες, για τις οποίες θα καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να αποκαθίστανται άμεσα.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Λόγω των τεχνικών προβλημάτων που απαιτούν διορθώσεις και χειρισμό
Οδηγίες επίλυσης από τον ΠΦΣ και τον ΕΟΠΥΥ






Σχετικά άρθρα

Αλματώδης ανάπτυξη στα online φαρμακεία της Ευρώπης
Προειδοποιήσεις απευθύνει όμως ο αντιπρόεδρος του τμήματος Consumer Health της IQVIA
Απλήρωτες οι συνταγές Μαΐου για το πρόγραμμα της παχυσαρκίας
Ο ΠΦΣ ζητά εξηγήσεις από την Ειρ. Αγαπηδάκη
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του ΠΦΣ με λίγες διαφορές στη σύνθεση
Πρόεδρος παραμένει ο Απόστολος Βαλτάς
Φ.Σ. Πέλλας: Νέες οθόνες προβολής εφημεριών στα φαρμακεία του νομού
Στο πλαίσιο συνεργασίας με την εταιρεία ITEQ