Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Πρόσκληση ΠΦΣ για τη χάραξη κοινής γραμμής αντίδρασης για το νέο Ασφαλιστικό

19/1/2016 9:08:00 πμ
Σε συστράτευση καλεί ο ΠΦΣ όλους τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους της χώρας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος




Σε συστράτευση καλεί ο ΠΦΣ όλους τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους της χώρας προκειμένου να μην υλοποιηθούν τα σχέδια της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό το αποτελεί ένα μείζον θέμα που απασχολεί ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Σε ανακοίνωση του ο ΠΦΣ επισημαίνει ότι από το'' περιεχόμενο του Προσχεδίου προκύπτει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι όχι μόνο δεν δίδεται λύση, αλλά αντίθετα υποσκάπτεται οποιαδήποτε προοπτική ανάπτυξης, καθώς εξαφανίζονται οι παραγωγικοί κλάδοι της οικονομίας, που είναι η μικρομεσαία τάξη των ελεύθερων επαγγελματιών και των αγροτών''.

Η απάντηση στο καταστροφικό αυτό προσχέδιο είναι η συσπείρωση και ο συντονισμός των δράσεων μας.

Σύμφωνα με την απόφαση των φορέων που συνεδρίασαν στο ΤΕΕ σας προσκαλούμε σε ευρύτερη σύσκεψη με θέμα: «Χάραξη κοινής γραμμής αντίδρασης ενάντια στο Προσχέδιο του Ασφαλιστικού. Απόφαση για ανάδειξη ολιγομελούς συντονιστικού οργάνου Δράσης» την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Η κρισιμότητα των περιστάσεων απαιτεί την συστράτευση όλης της ελληνικής κοινωνίας και δημιουργία ενιαίου μετώπου συντονισμού της δράσης.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με πρόσφατη ανάλυση της S&S Insider
Έγινε εκ παραδρομής απαντά η εταιρεία






Σχετικά άρθρα

Σε ακμή τα online φαρμακεία παγκοσμίως
Σύμφωνα με πρόσφατη ανάλυση της S&S Insider
Παράνομη διακίνηση ΜΗΣΥΦΑ από την BOX
Έγινε εκ παραδρομής απαντά η εταιρεία
ΠΦΣ: Η υποβολή τιμολογίων για το πρόγραμμα «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» στις 16-26 κάθε μήνα
Τα δικαιώματα των φαρμακοποιών για τον Μάιο αναρτήθηκαν