Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


«προΣfΕΕρουμε»: Επισκέφθηκε το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες

17/12/2023 1:39:49 μμ
Στη Βούλα Αττικής
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής υπευθυνότητας «προΣfΕΕρουμε», ο ΣΦΕΕ και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (ΕΕΣ), επισκέφθηκαν το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες στη Βούλα Αττικής, στοχεύοντας στην ενίσχυση και ψυχολογική τόνωση των παιδιών που φιλοξενούνται εκεί. 


Συγκεκριμένα, ο ΣΦΕΕ πρόσφερε μεγάλη ποσότητα ιατροφαρμακευτικού υλικού για τις αυξημένες ανάγκες του ΠΑΑΠΑΒ, όπου φιλοξενούνται περίπου 94 παιδιά διαφόρων ηλικιών. Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκε μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή στον χώρο του Παραρτήματος από εθελοντές και προσωπικό του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του ΕΕΣ, η οποία περιλάμβανε εορταστική μουσική από DJ, παράσταση από τον ταχυδακτυλουργό Τοτό και τους συνεργάτες του, προσφορά εορταστικού γεύματος, καθώς και διάθεση προσωποποιημένων δώρων στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί. 


Η πρωτοβουλία «προΣfΕΕρουμε» πραγματοποιείται από τα τέλη του 2016 και έως σήμερα έχει συνδράμει σε φαρμακευτικό υλικό, αναλώσιμα, είδη πρώτης ανάγκης, φαρμακεία Α’ βοηθειών, σχολικά είδη, παιχνίδια και υλικά χειροτεχνίας, σε 14 περιοχές ανά τη χώρα. Επίσης, πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών και εθελοντισμού.


Η Διευθύντρια Επικοινωνίας του ΣΦΕΕ, Μαρία Λεοντάρη ανέφερε: «Είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία μας με τον ΕΕΣ, αγκαλιάζοντας τις ανάγκες παιδιών αλλά και ευάλωτων κοινωνικά ομάδων που φιλοξενούνται σε Δομές και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα υγείας. Μέσα από την πρωτοβουλία του «προΣfΕΕρουμε», ο ΣΦΕΕ σε συνεργασία με τον ΕΕΣ στηρίζει με φαρμακευτικά σκευάσματα και υγειονομικό υλικό τους ανθρώπους αυτούς που βρίσκονται σε ανάγκη. Στόχος μας να βοηθήσουμε όσο περισσότερους συνανθρώπους μας μπορούμε. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια, άλλωστε στόχος μας είναι να στηρίζουμε την κοινωνία, να είναι όλοι καλά, σήμερα περισσότερο από ποτέ, ώστε να μπορούν όλοι να ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

«Τα εμβόλια είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ανθρωπότητας»
Επανεκλέχθηκε για τρίτη θητεία πρόεδρος ο Ολύμπιος Παπαδημητρίου






Σχετικά άρθρα

STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024
2/5/2024 5:06:27 πμΑnalytica 2024
Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία
Με εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις τιμήθηκε η Karabinis Medical
Στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024