Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


«προΣfΕΕρουμε»: Επισκέφθηκε το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες

17/12/2023 1:39:49 μμ
Στη Βούλα Αττικής
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής υπευθυνότητας «προΣfΕΕρουμε», ο ΣΦΕΕ και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (ΕΕΣ), επισκέφθηκαν το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες στη Βούλα Αττικής, στοχεύοντας στην ενίσχυση και ψυχολογική τόνωση των παιδιών που φιλοξενούνται εκεί. 


Συγκεκριμένα, ο ΣΦΕΕ πρόσφερε μεγάλη ποσότητα ιατροφαρμακευτικού υλικού για τις αυξημένες ανάγκες του ΠΑΑΠΑΒ, όπου φιλοξενούνται περίπου 94 παιδιά διαφόρων ηλικιών. Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκε μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή στον χώρο του Παραρτήματος από εθελοντές και προσωπικό του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του ΕΕΣ, η οποία περιλάμβανε εορταστική μουσική από DJ, παράσταση από τον ταχυδακτυλουργό Τοτό και τους συνεργάτες του, προσφορά εορταστικού γεύματος, καθώς και διάθεση προσωποποιημένων δώρων στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί. 


Η πρωτοβουλία «προΣfΕΕρουμε» πραγματοποιείται από τα τέλη του 2016 και έως σήμερα έχει συνδράμει σε φαρμακευτικό υλικό, αναλώσιμα, είδη πρώτης ανάγκης, φαρμακεία Α’ βοηθειών, σχολικά είδη, παιχνίδια και υλικά χειροτεχνίας, σε 14 περιοχές ανά τη χώρα. Επίσης, πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών και εθελοντισμού.


Η Διευθύντρια Επικοινωνίας του ΣΦΕΕ, Μαρία Λεοντάρη ανέφερε: «Είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία μας με τον ΕΕΣ, αγκαλιάζοντας τις ανάγκες παιδιών αλλά και ευάλωτων κοινωνικά ομάδων που φιλοξενούνται σε Δομές και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα υγείας. Μέσα από την πρωτοβουλία του «προΣfΕΕρουμε», ο ΣΦΕΕ σε συνεργασία με τον ΕΕΣ στηρίζει με φαρμακευτικά σκευάσματα και υγειονομικό υλικό τους ανθρώπους αυτούς που βρίσκονται σε ανάγκη. Στόχος μας να βοηθήσουμε όσο περισσότερους συνανθρώπους μας μπορούμε. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια, άλλωστε στόχος μας είναι να στηρίζουμε την κοινωνία, να είναι όλοι καλά, σήμερα περισσότερο από ποτέ, ώστε να μπορούν όλοι να ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο επίκεντρο η πολιτική για τα φάρμακα
Μια ανοιχτή γιορτή ενημέρωσης και φροντίδας για το κοινό






Σχετικά άρθρα

Nestlé: Πουλάει τα συμπληρώματα διατροφής της στη Yellow Wood Partners
Σύμφωνα με ανακοίνωση της πολυεθνικής, διατηρεί μόνο δύο brands
Walmart: Με $50 εκατ. απαλλάχθηκε από τις ευθύνες για την κρίση οπιοειδών
Επιβάλλονται όμως αυστηροί έλεγχοι των φαρμακείων και του προσωπικού
Novo Nordisk: Η νέα Γενική Διευθύντρια Ελλάδας και Κύπρου η Myriam Mezher
Αναλαμβάνει επίσημα τα ηνία της εταιρείας την 1η Σεπτεμβρίου 2026
Eli Lilly: Ο FDA ενέκρινε μία ακόμα ένδειξη στην τιρζεπατίδη
Τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης σοβαρών καρδιαγγειακών επεισοδίων