Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Προώθηση της αξίας του εμβολιασμού

2/10/2019 1:07:08 μμ
Από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Πέλλας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με το σύνθημα «Εμβολιάζομαι - Κερδίζω τη μάχη με σύμμαχο τον φαρμακοποιό μου», ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πέλλας καλεί τους πολίτες και δη όσους είναι άνω των 60 ετών να εμβολιαστούν. Τους ενημερώνει ότι το εμβόλιο της γρίπης είναι ασφαλές, δεν προκαλεί γρίπη και «προστατεύει αυτούς που αγαπάτε», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε φυλλάδιο που δημιούργησε με στόχο να προωθήσει την αξία του αντιγριπικού εμβολιασμού.

Παράλληλα διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: "Εμβόλια: Από το Α έως το Ω" στις 2 Οκτωβρίου 2019, 18:00-21:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γιαννιτσών.

Ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο κλινικός φαρμακοποιός Διαμαντής Κλημεντίδης, ο οποίος θα μιλήσει για τους
τύπους των εμβολίων και το μηχανισμό δράσης τους, για τα συστατικά τους, για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά τους.
Επίσης θα αναφερθεί στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού Ενηλίκων και θα αναλύσει τους μύθους και τις αλήθειες για τις αντενδείξεις των εμβολίων.
Θα δώσει ακόμα χρήσιμες πληροφορίες για το ποια εμβόλια μπορούν ή δεν μπορούν να συγχορηγηθούν και γιατί, ενώ θα μιλήσει και για την εμβολιοφοβία, πού οφείλεται και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με κεντρικό μήνυμα: «Όταν σκέφτεσαι την υγεία σου, σκέψου τον φαρμακοποιό σου»
H Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» διοργάνωσε σχετική ημερίδα






Σχετικά άρθρα

ΕΟΠΥΥ: Συνεχίζονται οι ψηφιακές απάτες του κοινού μέσω eMAIL
Ο Οργανισμός επαναλαμβάνει τα κοινά χαρακτηριστικά των παραπλανητικών μηνυμάτων
Έλεγχο των τιμών και των διαφημίσεων στα ΜΗΣΥΦΑ ζητά ο Γ. Δαγρές
Μεταξύ των προτάσεών του για τη βελτιωμένη ρύθμισή τους
Οδηγίες για τους φαρμακοποιούς που συνεργάστηκαν με τη φαρμακαποθήκη  Γ. Σαράντης Α.Ε.
Σύμφωνα με τον ΦΣΑ, η εταιρεία βρίσκεται σε «παύση πληρωμών»
Καλλυντικά: Οι ανεπιθύμητες ενέργειές τους σε real-time
Μέσω νέας πλατφόρμας από τον FDA