Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Private Label προϊόντων φαρμακείου / από την Genomed

7/7/2015 11:53:59 πμ
Με ποσοστό κέρδους για το φαρμακείο από 80% έως 400% - «Βάλε μόνο το όνομα σου»!
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Η Genomed –σε συνεργασία με πιστοποιημένα διεθνή εργαστήρια και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών– παράγει προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας για Έλληνες φαρμακοποιούς, προκειμένου αφενός να προβάλλει τα ελληνικά προϊόντα αφετέρου να βοηθήσει το φαρμακοποιό σε μια περίοδο που ο κλάδος έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει.

 


Συγκεκριμένα, η Genomed για τη δημιουργία καλλυντικών προϊόντων με ιδιωτική ετικέτα αναλαμβάνει τις ακόλουθες υπηρεσίες: Βιβλιογραφική έρευνα πρώτων υλών, καινοτομιών, ανάπτυξη των συνθέσεων των καλλυντικών σκευασμάτων, δημιουργία προτύπων δειγμάτων για τις ενδιαφερόμενες αγορές, διεξαγωγή των δοκιμών φυσικοχημικής σταθερότητας, πρόταση υλικών συσκευασίας κατάλληλων για τη μορφή των προϊόντων, επίβλεψη της πιλοτικής παραγωγής των προϊόντων, επίβλεψη της πρώτης παραγωγής των προϊόντων, ανάπτυξη των φακέλων των προϊόντων σύμφωνα με τη νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία, υποστήριξη marketing σχετικά με το σχεδιασμό στρατηγικής εξόδου στα φαρμακεία, παραγωγή καλλυντικών προϊόντων (μικρές παραγωγές για φαρμακεία), γνωστοποίηση στο CPNP (ευρωπαϊκή πύλη για τα καλλυντικά), φάκελος πληροφοριών προϊόντος, έκθεση αξιολόγησης ασφαλείας.

Στρατηγική επιλογή για τα φαρμακεία

Τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας αποτελούν κυρίαρχη και στρατηγική επιλογή των φαρμακείων. H τάση αυτή φαίνεται να ενισχύεται γιατί, παρ? όλη την οικονομική δυσπραγία, η υγεία παραμένει προτεραιότητα για όλους τους καταναλωτές. H δυσκολία βρίσκεται στο κόστος που απαιτείται να καταβάλει ο καταναλωτής. Τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας στα φαρμακεία έρχονται να καλύψουν αυτό ακριβώς το κενό. O πελάτης μένει ικανοποιημένος και ο φαρμακοποιός μπορεί να καλλιεργήσει την πιστότητά του προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις σε πιο προσιτές τιμές.

 


Η Genomed συνεργάζεται με πιστοποιημένα διεθνή εργαστήρια και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και διαθέτει στελέχη και συνεργάτες με τεχνογνωσία και εμπειρία που δημιουργούν προϊόντα πάντα με γνώμονα την ποιότητα και το κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.genomed.gr
genomed@genomed.gr
τηλ.: 210 9319050
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

31/3/2024 9:33:35 μμTop Pharma Launches 2023
Η έκδοση που συγκεντρώνει τη δράση όλης της αγοράς για ένα ολόκληρο έτος
Απελευθερώνοντας επιπλέον χρόνο στους φαρμακοποιούς






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη