Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

Πρεμιέρα με κλειστά νοσοκομεία για τον Βορίδη

16/6/2014 11:30:35 πμ
Εργαζόμενοι κατά των αξιολογήσεων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Πρεμιέρα με προσωρινό λουκέτο στα νοσοκομεία θα κάνει ο νέος υπουργός Υγείας καθώς οι εργαζόμενοι στα κρατικά νοσοκομεία προχωρούν την Τετάρτη 18 του μήνα σε απεργιακή κινητοποίηση, στην οποία συμμετέχουν γιατροί και εργαζόμενοι.

Οι εργαζόμενοι πιστεύουν ότι οι αξιολογήσεις είναι ο δούρειος ίππος προκειμένου να οδηγηθούν στις απολύσεις εργαζόμενοι που θα κριθούν ανεπαρκείς σύμφωνα με το σύστημα μοριοδότησης που θα ακολουθηθεί.

"Τα κυβερνητικά κριτήρια για την αξιολόγηση των Νοσοκομείων και του προσωπικού τους είναι παραπλανητικά, απαράδεκτα και ισοπεδωτικά, υποστηρίζουν οι νοσοκομειακοί γιατροί, διότι έχουν ως γνώμονα την αυθαίρετη μείωση των δημόσιων δαπανών υγείας και την λειτουργία των Νοσοκομείων ως εμπορευματικές επιχειρήσεις".

Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών, η ΟΕΝΓΕ θα συμμετέχει στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18Η ΜΑΪΟΥ από κοινού με την ΠΟΕΔΗΝ για την απόσυρση των αυθαίρετων κριτηρίων αξιολόγησης του προσωπικού των Νοσοκομείων που οδηγούν σε απολύσεις και απαιτεί την επείγουσα κάλυψη των ελλείψεων σε νοσηλευτικό - παραϊατρικό προσωπικό, γιατρούς, αναλώσιμα, αντιδραστήρια, φάρμακα.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Από εργαστηριακούς γιατρούς και διαγνωστικά εργαστήρια
Καταγγέλλουν ότι τα συνταγογραφούμενα φάρμακα χορηγούνται ανεξέλεγκτα από τα φαρμακεία της χώρας






Σχετικά άρθρα

Με προβλήματα στα logistics οι κατ’οίκον παραδόσεις των ΦΥΚ
Δημιουργήθηκαν εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης, είπε ο υπ. Υγείας
Κ. Παπαγιάννης: H ψηφιακή ωριμότητα το επόμενο βήμα στον μετασχηματισμό της υγείας
Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα στο 2ο SFEE Summit
ΠΕΦ: Το κενό της δημόσιας χρηματοδότησης στα φάρμακα φτάνει το 1,5 δισ. ευρώ
Στα ύψη και πάλι η υπερφορολόγηση της φαρμακοβιομηχανίας
Έρχεται νέο πρόγραμμα για την πρόληψη της νεφρικής δυσλειτουργίας
Ανακοίνωση από την Ειρήνη Αγαπηδάκη στο 2ο ΣΦΕΕ Summit