Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

Ποιες εξετάσεις και επεμβάσεις δεν γίνονται νόμιμα στην Ελλάδα;
Επιστολή καμπανάκι από την Ελληνική Ακτινολογική Εταιρεία

Πότε θα πληρωθούμε τα οφειλόμενα του 2013

30/9/2013 7:38:27 πμ
Ανακοίνωση του Π.Φ.Σ. μετά από επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



 

Σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ και μετά από επικοινωνία με τον Π.Φ.Σ., αποφασίστηκε να γίνει πληρωμή του 50% των συνταγών του Ιουνίου εντός της εβδομάδας, ενώ το υπόλοιπο του Ιουνίου, καθώς και οι μήνες που ακολουθούν θα εξοφληθούν αμέσως μετά την έγκριση της τροποποίησης του προϋπολογισμού που αναμένεται να υπογραφεί από τον υπουργό κ. Σταϊκούρα.


Αυτά αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, ο οποίος υπογραμμίζει ότι "θα συνεχίσει και θα εντείνει τις προσπάθειές του για την επιτάχυνση των διαδικασιών, ώστε να υλοποιηθεί επιτέλους η συμβατική υποχρέωση εξόφλησης εντός 60 ημερών και να καθορισθεί τακτή και σταθερή ημερομηνία πληρωμών κάθε μήνα."

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Έως τις 26/05 οι δηλώσεις υποψηφίων και συνδυασμών
Σήμερα αποζημιώνονται οι συνταγές Ιουνίου






Σχετικά άρθρα

Αθ. Κουτσούκης: Απαιτεί οριστική λύση για το θέμα των αποζημιούμενων ΜΗΣΥΦΑ
Ζητά την άμεση παρέμβαση του ΠΦΣ σε αρμόδιους φορείς
Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Φαρμακοποιού
Στις 27/09 η μεγάλη εκδήλωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου
Ηλ. Βασιλαδιώτης: Δεν είμαστε χρηματοδότες των κρατικών προγραμμάτων
Ο πρόεδρος του ΦΣΑ σχολιάζει τις πληρωμές του «Προλαμβάνω»