Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Συμβουλές ομορφιάς

τελευταία νέα


Πώς να αποκτήσετε όμορφο και λαμπερό δέρμα

6/12/2013 2:47:54 μμ
Γρήγορες και οικονομικές θεραπείες ομορφιάς για λαμπερή εμφάνιση στις γιορτές.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Η ανανέωση της επιδερμίδας του προσώπου μπορεί να ξεκινήσει με έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου που πραγματοποιείται με την βοήθεια του υπερσύγχρονου μηχανήματος IONTO-COMED, το οποίο χάρη στις πολλαπλές λειτουργίες του, επιτρέπει στα δραστικά συστατικά των εξειδικευμένων προϊόντων της Dermalogica να εισχωρήσουν βαθειά μέσα στο δέρμα! Δεν πρόκειται για έναν συνηθισμένο καθαρισμό, μιας και εκτός από την γνωστή διαδικασία που πραγματοποιείται κατά τον καθαρισμό από αισθητικό, όπου απομακρύνονται οι ρύποι και το σμήγμα από το δέρμα, με την βοήθεια των εξειδικευμένων καλλυντικών προϊόντων και του ειδικού μηχανήματος το αποτέλεσμα θα είναι ένα ακόμη πιο καθαρό πρόσωπο.


Επίσης, χάρη στη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουν τα προϊόντα της Dermalogica που χρησιμοποιούνται, εφαρμόζονται διαφορετικές κρέμες για κάθε τύπο δέρματος, γεγονός που καθιστά κάθε καθαρισμό ξεχωριστό. Σκοπός του καθαρισμού δεν είναι να αφήσει σημάδια, ουλές ή μακροχρόνιες βλάβες στο πρόσωπο, αλλά να το βοηθήσει να αναπνεύσει και να ανανεωθεί.


Ανάμεσα στις πολλές περιποιήσεις προσώπου που μπορείτε να απολαύσετε μετά από έναν βαθύ καθαρισμό είναι και η βαθειά ενυδάτωση, που θα προσφέρει μια πιο φρέσκια όψη στην επιδερμίδα σας. Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα θα μπορούσε να προηγηθεί της ενυδάτωσης μία εφαρμογή του ecopeel – δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους - που επιτυγχάνει ελαφρά απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα συμβάλλοντας έτσι στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από το δέρμα.


Το ecopeel λειτουργεί με τη βοήθεια μιας συσκευής, η οποία εφαρμόζει σε συγκεκριμένα σημεία, υψηλή αναρρόφηση, θερμική δράση και ισχυρή κινητική ενέργεια μικροκρυστάλλων. Με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία, παράγονται νέα κύτταρα και η επιδερμίδα γίνεται πιο φρέσκια, νεανική και λαμπερή.


Η μέθοδος αυτή, που βοηθάει στην ανάπλαση των δομών του δέρματος, σε βάθος, είναι πολύ αποτελεσματική σε θαμπά, σκληρά και ξηρά δέρματα, καθώς δρα στο

δέρμα ως peeling κάνοντας βαθύ καθαρισμό. Έτσι, επιτυγχάνει την εξάλειψη των λεπτών ρυτίδων και μειώνει την λιπαρότητα του δέρματος.


Επίσης, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην εξάλειψη ουλών της ακμής, δυσχρωμιών και κηλίδων, καθώς και σε μελαχρωματικά προβλήματα.

Η εφαρμογή πραγματοποιείται με την χρήση ειδικής συσκευής, η οποία λειτουργεί με ισχυρή διπλή αντλία παροχής κενού και πίεσης. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία το δέρμα είναι αισθητά απαλότερο και το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό στο τέλος της θεραπείας. Ο συνολικός αριθμός συνεδριών εξαρτάται από την ποιότητα του δέρματος και το μέγεθος του προβλήματος που εμφανίζει η κάθε επιδερμίδα.


Βασικό πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι δίνει στο δέρμα τα ίδια αποτελέσματα με το χημικό peeling, χωρίς όμως τις παρενέργειες αυτού, δηλαδή παροδικές δυσχρωμίες και αναγκαιότητα παραμονής στο σπίτι για αρκετό διάστημα.

Το ecopeel είναι απόλυτα φυσικό, ανώδυνο και ασφαλές. Η εφαρμογή του είναι απλή και ελεγχόμενη, με συνέπεια ακριβές αποτέλεσμα που δεν προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμούς. Έτσι μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως μετά στις καθημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς κανένα πρόβλημα.


Ο Πλαστικός Χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, βρίσκεται & στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης μία μέρα κάθε μήνα (επόμενη επίσκεψη Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013) www.agaitanis.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με την ετήσια έρευνα της Convert Group






Σχετικά άρθρα

Η εμβληματική Bepanthol Cream πρωταγωνιστεί σε… make up workshop
Με λαμπερούς καλεσμένους από τον χώρο του beauty & fashion
Οι τρεις τάσεις που διαμορφώνουν την αγορά του καλλυντικού το 2024
Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Mintel
«Αγάπησε το δέρμα σου και φρόντισέ το σε συνεργασία με τον δερματολόγο σου»
Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας της ΕΔΑΕ για τα αυτοάνοσα – αυτοφλεγμονώδη δερματικά νοσήματα
Τεράστια η αύξηση πωλήσεων για τα προϊόντα περιποίησης προσώπου
Σύμφωνα με τον ΠΣΒΑΚ το φαρμακείο αποτελεί το 2ο πιο δυνατό κανάλι διανομής