Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Πλατινένιο βραβείο για το βιβλίο «Κερδοφόρο Φαρμακείο»

1/4/2022 1:43:01 πμ
Στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2022
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μεγάλη διάκριση απέσπασε η έκδοση «Κερδοφόρο Φαρμακείο» της Boussias στην τελετή απονομής των βραβείων «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2022».

Ο συγγραφέας Νίκος Καζάζης παρέλαβε το πλατινένιο βραβείο στην κατηγορία «Εκπαίδευση Φαρμακοποιών & Επιστημονικά Προγράμματα» που του απένειμε ο Κωνσταντίνος Αξαρλόγλου, πρύτανης, Alba Graduate Business School.

Λαμβάνοντας το βραβείο, ο Ν. Καζάζης είπε: «Ακολουθώ το ρητό που λέει "αν κερδίσεις μην πεις τίποτα, αν χάσεις να πεις λιγότερα". Δεν έχω να πω τίποτα άλλο, παρά ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε. Όλα τα υπόλοιπα είναι γραμμένα στις 500 σελίδες του βιβλίου, οπότε μπορείτε να τα δείτε εκεί».

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο εδώ: https://www.kerdoforofarmakeio.gr/
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με τίτλο: «Μην παίζεις με τον πόνο σου»
Το Farmacia Jimeno χαρακτηρίζεται ως σύμβολο της ισπανικής φαρμακολογίας






Σχετικά άρθρα

Τι να προσέξετε πριν από την επόμενη εκπτωτική ενέργεια στο φαρμακείο
Γράφει ο Γιάννης Δατσέρης, founder και managing director της prais.ai
ΕΜΑ: Σε έλλειψη τα φάρμακα με paliperidone palmitate
Λόγω προβλημάτων παραγωγής από τη Pharmathen International
ΠΦΣ: 14 εκατ. ευρώ χρωστάει η κυβέρνηση στα φαρμακεία
Για το εθνικό πρόγραμμα κατά της παχυσαρκίας