Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Συμβουλές ομορφιάς

τελευταία νέα


Πλαστική χειρουργική στα πόδια

25/1/2018 11:39:43 πμ
Η νέα μόδα για τέλειες γάμπες και μηρούς
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η νέα τάση στην πλαστική χειρουργική αφορά σε «ολική επαναφορά» των ποδιών και ακούει στο όνομα «Thighlighting». Ουσιαστικά πρόκειται για μια σειρά από επεμβάσεις, όπως λιποαναρρόφηση, λιπογλυπτική, ανόρθωση των μηρών, περίγραμμα του εσωτερικού και του εξωτερικού μηρού και χρήση εμφυτευμάτων.

«Η εμφάνισή μας οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος σε γενετικούς παράγοντες, αλλά και στο αποτέλεσμα της προσπάθειας που κάνει κάθε γυναίκα κι έχει να κάνει με το τι τρώει και με το αν γυμνάζεται», εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.


«Η νέα τάση προέρχεται από τις εμφανίσεις της Angelina Jolie, της Cameron Diaz, αλλά και μοντέλων, όπως της Kendall Jenner και της Bella Hadid, που φοράνε φορέματα με πολύ βαθιά σκισίματα. Και η αλήθεια είναι ότι, όταν οριοθετηθεί σωστά το σχήμα των μηρών, βοηθά στην επιμήκυνση των ποδιών, δημιουργώντας μια ψιλόλιγνη σιλουέτα. Τα περισσότερα προβλήματα στα πόδια των γυναικών προκαλούνται από τη συσσώρευση τοπικού λίπους, το οποίο αλλοιώνει το σχήμα, τη συμμετρία και τη γενική εικόνα τους. Ευτυχώς οι σύγχρονες μέθοδοι της πλαστικής χειρουργικής συμβάλλουν στη δημιουργία λεπτότερων και πιο καλοσχηματισμένων ποδιών», λέει ο κ. Γαϊτάνης.


«Να σημειώσουμε, πάντως, πως υπάρχουν και γυναίκες με κανονικό βάρος, που κάνουν γυμναστική και προσέχουν τη διατροφή τους, αλλά τα γόνατά τους, για παράδειγμα, παραμένουν πιο γεμάτα από ό,τι θα ήθελαν, όπως επίσης και οι γάμπες και οι αστράγαλοί τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις η λύση είναι απλή και αποτελεσματική και λέγεται λιποαναρρόφηση. Μετά από τις επεμβάσεις μπορεί να παρουσιαστεί πόνος, ο οποίος, όμως, αντιμετωπίζεται με απλά αναλγητικά. Οι περισσότερες λιποαναρροφήσεις και λιπογλυπτικές γίνονται με τοπική αναισθησία, εκτός αν ο πλαστικός χειρουργός κρίνει ότι πρέπει να γίνει γενική αναισθησία.


Για όσους, πάντως, δεν επιθυμούν τις επεμβατικές λύσεις, υπάρχει η κρυολιπόλυση. Το νέο «όπλο» της πλαστικής χειρουργικής, κόντρα στην τοπική συσσώρευση λίπους. «Το σύστημα Coolsculpting χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Cryolipolysis (κρυολιπόλυση) για να αποβάλει το λίπος, χωρίς χειρουργείο. Είναι τόσο άμεση η δράση του, που και με μία μόνο εφαρμογή, μπορεί κανείς να αποκτήσει ένα πιο σφριγηλό και καλλίγραμμο σώμα, γρήγορα, ανώδυνα και με μη επεμβατικό τρόπο».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και κορυφαία διάκριση από διεθνή φορέα για υπηρεσίες του
Τέτοιου τύπου «αδικίες» έρχεται να διορθώσει το νέο σύστημα εφημεριών του ΦΣΑ






Σχετικά άρθρα

Η εμβληματική Bepanthol Cream πρωταγωνιστεί σε… make up workshop
Με λαμπερούς καλεσμένους από τον χώρο του beauty & fashion
Οι τρεις τάσεις που διαμορφώνουν την αγορά του καλλυντικού το 2024
Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Mintel
«Αγάπησε το δέρμα σου και φρόντισέ το σε συνεργασία με τον δερματολόγο σου»
Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας της ΕΔΑΕ για τα αυτοάνοσα – αυτοφλεγμονώδη δερματικά νοσήματα
Τεράστια η αύξηση πωλήσεων για τα προϊόντα περιποίησης προσώπου
Σύμφωνα με τον ΠΣΒΑΚ το φαρμακείο αποτελεί το 2ο πιο δυνατό κανάλι διανομής