Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Plantidote mega-mushroom

23/11/2007
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Η Dr Andrew Weill for OriginsTM είναι µια συλλογή προϊόντων ειδικής σύνθεσης που έρχονται να εµπλουτίσουν τη φιλοσοφία της ευεξίας της Origins, βελτιστοποιώντας τις άµυνες της επιδερµίδας, για οµορφιά και ευεξία, εσωτερικά αλλά και εξωτερικά.
Το PlantidoteTM Mega-Mushroom Face Serum είναι ένας αντιγηραντικός ορός προσώπου για την καλύτερη άµυνα της επιδερµίδας. Αυτός ο καταπραϋντικός ελαφρύς ορός (πατέντα υπό κατοχύρωση) περιέχει το µείγµα των σπάνιων µανιταριών Hypsizygus ulmarius, Cordyceps και Reishi, ενισχυµένο µε τζίντζερ, κουρκουµά, ιερό βασιλικό (τούλσι), ρεσβερατρόλη και έλαιο argan.
Με καθηµερινή χρήση του προϊόντος, η λάµψη και η διαύγεια στην επιδερµίδα σύντοµα επανέρχεται. Το δέρµα γίνεται πιο ήρεµο, πιο υγιές, χωρίς ίχνος έντασης. 



Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ολοκληρωμένο σχέδιο κατέθεσε ο ΠΦΣ στο υπουργείο Υγείας
Σε κοινό περίπτερο με τον ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ ενίσχυσαν τον διάλογο για το μέλλον του ελληνικού φαρμακείου






Σχετικά άρθρα

La Roche-Posay Anthelios UVAIR™
18/5/2026 3:45:11 μμLa Roche-Posay Anthelios UVAIR™
Αντηλιακή προστασία πιο ανάλαφρη από ποτέ
Olonea: Τα προβιοτικά Daily σε νέα οικογενειακή συσκευασία
Φροντίδα του μικροβιώματος για όλη την οικογένεια
HiPP: Νέα βιολογικά σνακ για παιδιά
Θρεπτικά & απολαυστικά από τη φύση τους
InterMed: Νέα σειρά Unident Pharma Care Mouthwashes
Εξειδικευμένες οδοντόκρεμες και στοματικά διαλύματα