Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Pharmathen: Συνεχίζει να στηρίζει τους εργαζομένους της

23/12/2023 6:12:04 μμ
Με παροχές και επενδύσεις που ξεπερνούν τα 20 εκατ. ευρώ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Pharmathen με εξειδίκευση στην ανάπτυξη και παραγωγή σύνθετων καινοτόμων φαρμακευτικών σκευασμάτων, συνεχίζει το πρόγραμμα επένδυσης στους 1.500 εργαζομένους της με παροχές που ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια ευρώ.


Η εταιρεία ανακοίνωσε ένα σύνολο μέτρων προς ενίσχυση και επιβράβευση του συνόλου των εργαζομένων της, τα οποία τίθενται σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2024. Συγκεκριμένα:

  • Αύξηση κατώτατου μισθού: Από το 2024 ο κατώτατος μισθός αυξάνεται στα 1.000 ευρώ μεικτά.
  • «Ξεκλείδωμα» τριετιών & αυξήσεις μισθών: «Ξεκλείδωμα» των τριετιών για όλες τις ΣΣΕ. Η εταιρεία επιπλέον θα αναγνωρίσει την προϋπηρεσία των εργαζομένων της εντός Pharmathen από τον Φεβρουάριο 2012 έως σήμερα, μέτρο που μεταφράζεται σε σημαντική αύξηση των μηνιαίων αποδοχών τους. Παράλληλα, θα προβεί σε αυξήσεις μισθών σε όλους τους εργαζομένους με ελάχιστο ποσοστό το 5%, το οποίο μπορεί να υπερβεί ακόμη και το 25% βάσει απόδοσης.
  • Προαγωγές: Η εταιρεία αναγνωρίζοντας τη συμβολή των στελεχών στην ανάπτυξή της, προχωρά σε προαγωγές περισσότερων από 200 εργαζομένων μέσα στο 2024 με ποσοστό αναπροσαρμογής των αποδοχών τους κατά μέσο όρο 15%.
  • Μηνιαία παροχή κουπονιών: Η εταιρεία συνεχίζει να εφαρμόζει το έκτακτο μέτρο χορηγώντας ένα ποσό έως 120 ευρώ μηνιαίως, μέσω κουπονιών σίτισης προς όλους τους εργαζομένους με μικτό μισθό έως και 2.500 ευρώ.
  • Bonus σε όλους: Όλοι οι εργαζόμενοι, ανεξαρτήτως ιεραρχικής βαθμίδας, δικαιούνται από το 2024 bonus επίτευξης στόχων.
  • Πρόγραμμα Επιβράβευσης & Αφοσίωσης για όλους: Η Pharmathen συνεχίζει να παρέχει ένα πρόγραμμα επιβράβευσης, στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι εργαζόμενοι. Η ελάχιστη αρχική επένδυση ύψους 5.000 ευρώ ανά εργαζόμενο καλύπτεται πλήρως από την εταιρεία με στόχο να κεφαλαιοποιήσουν όλοι οι εργαζόμενοι τη συμμετοχή τους στη δημιουργία υπεραξίας της εταιρείας.
  • Προσλήψεις: Με βάση το business plan της και σε συνέχεια των περισσότερων από 300 προσλήψεων που πραγματοποιήθηκαν το 2023, η Pharmathen προχωρά δυναμικά προγραμματίζοντας και το 2024 περισσότερες από 250 νέες προσλήψεις στελεχών.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pharmathen, Δημήτρης Καδής, δήλωσε σχετικά: «Οι άνθρωποί μας βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε στρατηγικής μας απόφασης, καθώς συμβάλλουν στην ταχεία και βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρείας μας. Για να αναγνωρίσουμε την αφοσίωση, τη συνέπεια και τη συμβολή τους στην επιτυχία της εταιρείας, έχουμε σχεδιάσει μοναδικά προγράμματα επιβράβευσης που ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια ευρώ, καθώς πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να συμμετέχουν στην υπεραξία της εταιρείας. Πρόθεση της διοίκησης και των μετόχων είναι να συνεχίσουμε με την ίδια στρατηγική και το 2024, προσλαμβάνοντας περισσότερα από 250 στελέχη από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο το δυναμικό μας με επιστήμονες υψηλής κατάρτισης σε τεχνολογίες αιχμής, οι οποίοι θα μοιράζονται το όραμά μας να κάνουμε καλύτερη τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο ρόλος της βιομηχανίας, των ΜμΕ και της ακρίβειας, στο επίκεντρο των συζητήσεων τους
Οι επενδύσεις σε κλινικές έρευνες στη χώρα θα ξεπεράσουν τα 5 εκατ. έως το 2025


Σχετικά άρθρα

DEMO: Εισάγει ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα εργασίας
Προσφέρει μηνιαίες αποδοχές με 14 ημέρες εργασίας κατά μέσο όρο
Rosemont Pharmaceutical: Εξαγόρασε την ελληνική εταιρεία Pharma-Data
Για την παροχή υψηλής ποιότητας φαρμάκων προστιθέμενης αξίας
Τ. Τερζής: Πρωταρχικός μας στόχος η ενίσχυση των συνεργασιών μεταξύ των ΣΥ.ΦΑ.
Η κατακερματισμένη αγορά δεν είναι βιώσιμη, δηλώνει ο άρτι εκλεχθείς πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θράκης