Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Pharmathen: Στηρίζει 150 οικογένειες του Δήμου Κιλελέρ

5/1/2024 12:55:54 πμ
Έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Pharmathen ανταποκρινόμενη στις επείγουσες ανάγκες που προέκυψαν λόγω των πλημμυρών Daniel και Elias στη Θεσσαλία, προχώρησε σε δωρεά 250 κρεβατιών και στρωμάτων σε 150 οικογένειες του Δήμου Κιλελέρ, προς ανακούφιση των πληγέντων. Η παράδοση των υλικών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου σε εκπροσώπους του Δήμου, με σκοπό να διαμοιραστούν στα χωριά που έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες καταστροφές στις υποδομές, ανάμεσα τους το Σωτήριο, το Αρμένιο, το Μεγάλο Μοναστήρι, το Κιλελέρ, η Νίκη και το Καλό Νερό. 


Η συγκεκριμένη δωρεά αποτελεί συνέχεια της πρώτης αρωγής που παρείχε η εταιρεία προς τους πληγέντες, προσφέροντας έτοιμα, μαγειρεμένα γεύματα σε διατηρημένη μορφή μακράς διάρκειας, ρουχισμό, αδιάβροχες στολές, μάσκες και απολυμαντικά, ώστε να συμβάλλει έμπρακτα και να βοηθήσει στις πρώτες ανάγκες που είχαν προκύψει τους κατοίκους μετά την καταστροφή.


Ο Δημήτρης Καδής, Διευθύνων Σύμβουλος της Pharmathen, δήλωσε σχετικά: «Στη Pharmathen, πιστεύουμε στη δύναμη της αλληλεγγύης και στηρίζουμε ουσιαστικά τους συμπολίτες μας. Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, στεκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων του Δήμου Κιλελέρ και θέλουμε να βοηθήσουμε στην ανασυγκρότηση αυτών των κοινοτήτων. Μέσω αυτής της δωρεάς, εκφράζουμε τη βαθιά μας συμπάθεια και την πρόθεσή μας να σταθούμε δίπλα σε αυτούς που έχουν πληγεί».


Ο Θανάσης Νασιακόπουλος, Δήμαρχος του Δήμου Κιλελέρ, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε πολύ τη Pharmathen, η οποία εξαρχής ανταποκρίθηκε με αμεσότητα και ευαισθησία στις ανάγκες που προέκυψαν στο Δήμο μας, ενισχύοντας έμπρακτα τους κατοίκους των χωριών μας που υπέστησαν μεγάλες καταστροφές στην περιουσία τους».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν
Και συμμετοχή στο 2ο Run for Autism της Λάρισας






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών