Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Pharmathen: Στηρίζει 150 οικογένειες του Δήμου Κιλελέρ

5/1/2024 12:55:54 πμ
Έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Pharmathen ανταποκρινόμενη στις επείγουσες ανάγκες που προέκυψαν λόγω των πλημμυρών Daniel και Elias στη Θεσσαλία, προχώρησε σε δωρεά 250 κρεβατιών και στρωμάτων σε 150 οικογένειες του Δήμου Κιλελέρ, προς ανακούφιση των πληγέντων. Η παράδοση των υλικών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου σε εκπροσώπους του Δήμου, με σκοπό να διαμοιραστούν στα χωριά που έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες καταστροφές στις υποδομές, ανάμεσα τους το Σωτήριο, το Αρμένιο, το Μεγάλο Μοναστήρι, το Κιλελέρ, η Νίκη και το Καλό Νερό. 


Η συγκεκριμένη δωρεά αποτελεί συνέχεια της πρώτης αρωγής που παρείχε η εταιρεία προς τους πληγέντες, προσφέροντας έτοιμα, μαγειρεμένα γεύματα σε διατηρημένη μορφή μακράς διάρκειας, ρουχισμό, αδιάβροχες στολές, μάσκες και απολυμαντικά, ώστε να συμβάλλει έμπρακτα και να βοηθήσει στις πρώτες ανάγκες που είχαν προκύψει τους κατοίκους μετά την καταστροφή.


Ο Δημήτρης Καδής, Διευθύνων Σύμβουλος της Pharmathen, δήλωσε σχετικά: «Στη Pharmathen, πιστεύουμε στη δύναμη της αλληλεγγύης και στηρίζουμε ουσιαστικά τους συμπολίτες μας. Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, στεκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων του Δήμου Κιλελέρ και θέλουμε να βοηθήσουμε στην ανασυγκρότηση αυτών των κοινοτήτων. Μέσω αυτής της δωρεάς, εκφράζουμε τη βαθιά μας συμπάθεια και την πρόθεσή μας να σταθούμε δίπλα σε αυτούς που έχουν πληγεί».


Ο Θανάσης Νασιακόπουλος, Δήμαρχος του Δήμου Κιλελέρ, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε πολύ τη Pharmathen, η οποία εξαρχής ανταποκρίθηκε με αμεσότητα και ευαισθησία στις ανάγκες που προέκυψαν στο Δήμο μας, ενισχύοντας έμπρακτα τους κατοίκους των χωριών μας που υπέστησαν μεγάλες καταστροφές στην περιουσία τους».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στηρίζοντας έμπρακτα τους ασθενείς με αιματολογικές παθήσεις
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν


Σχετικά άρθρα

DEMO: Εισάγει ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα εργασίας
Προσφέρει μηνιαίες αποδοχές με 14 ημέρες εργασίας κατά μέσο όρο
Rosemont Pharmaceutical: Εξαγόρασε την ελληνική εταιρεία Pharma-Data
Για την παροχή υψηλής ποιότητας φαρμάκων προστιθέμενης αξίας
Τ. Τερζής: Πρωταρχικός μας στόχος η ενίσχυση των συνεργασιών μεταξύ των ΣΥ.ΦΑ.
Η κατακερματισμένη αγορά δεν είναι βιώσιμη, δηλώνει ο άρτι εκλεχθείς πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θράκης