Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Pharmathen: Εκσυγχρονίζει με εξειδικευμένο εξοπλισμό τα εργαστήρια δύο σχολείων στη Θράκη

16/12/2022 3:39:53 πμ
Και προωθεί την επιστημονικότητα και την καινοτομία στην εκπαιδευτική διαδικασία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Από αριστερά: Γ. Δρόσος, Vice President People & Culture Pharmathen / Ν. Κυριακάκη, Head of Corporate Communication & Engagement Pharmathen / Λ. Κοτζαμάνης, Plant Director BU Sapes / Ν. Τσαλικίδης, Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης / Κ. Φωτιάδου, Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Περιφέρειας ΑΜΘ / Α. Πασχάλης, Διευθυντής Περιφερειάρχη ΑΜΘ / Μ. Κοσμίδου, Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης ΑΜΘ / Κ. Σταμούλης, Vice President Industrial Operations Pharmathen
Η Pharmathen, στο πλαίσιο των Δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, εξόπλισε πλήρως τα εργαστήρια του 6ου Πειραματικού Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης και του 3ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κομοτηνής, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στον εκσυγχρονισμό των σχολείων και στη μεγαλύτερη εξοικείωση των μαθητών με τις θετικές επιστήμες. Η παράδοση του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε και στις δύο σχολικές μονάδες την Τρίτη 13/12, παρουσία του Νικόλαου Τσαλικίδη, Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης και του Δημήτριου Πέτροβιτς, Αντιπεριφερειάρχη Έβρου.

Η εταιρεία, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, έχει θέσει ως προτεραιότητα τη στήριξη και την ενδυνάμωση των τοπικών κοινοτήτων, στις οποίες βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της, επιστρέφοντας μέρος της επιτυχίας της στην κοινωνία. Με αυτή την πρωτοβουλία, η Pharmathen προωθεί την επιστημονικότητα και την καινοτομία και συνεισφέρει έμπρακτα στην αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ξεκινώντας από την περιοχή της Θράκης, όπου έχει ενεργή παρουσία, ενισχύει τις υποδομές των δύο δημόσιων σχολείων και εφοδιάζει με σύγχρονο εξοπλισμό τα εργαστήρια Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας. 

Ο Κώστας Σταμούλης, Vice President Industrial Operations της Pharmathen, ανέφερε: «Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, στόχος μας είναι να παρέχουμε στους νέους όλα τα εφόδια και την ευκαιρία να γνωρίσουν σε βάθος τον κόσμο των επιστημών και να διαπρέψουν σε όλα τα επιστημονικά πεδία. Μάλιστα θα είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να ενταχθούν μελλοντικά στο δυναμικό της Pharmathen, η οποία σήμερα απασχολεί κορυφαίους επιστήμονες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Το 3ο κατά σειρά σχολείο, στο οποίο παρέχει εξειδικευμένο εξοπλισμό για τους νέους επιστήμονες του μέλλοντος






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος