Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Pharmathen: Δημιουργεί νέα «Μονοπάτια σταδιοδρομίας» στην Ελλάδα

22/12/2022 7:23:58 μμ
Αναμένεται να ωφεληθούν συνολικά 4.200 νέοι σε συνεργασία με τo The Tipping
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Pharmathen, στο πλαίσιο των δράσεων ΕΚΕ, συνεργάζεται με το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «The Tipping Point», στηρίζοντας την πρόσβαση των μαθητών σε αξιόπιστη και ευρεία πληροφόρηση σχετικά με τις προοπτικές και ευκαιρίες για το μέλλον τους. Με τη δράση «Μονοπάτια σταδιοδρομίας στον κλάδο έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής φαρμάκου στην Ελλάδα» της Pharmathen ωφελούνται άμεσα 1.400 μαθητές σε 20 σχολεία σε όλη την Ελλάδα, στην πλειοψηφία τους σε απομακρυσμένες περιοχές, ενώ έμμεσα αναμένεται να ωφεληθούν 4.200 νέοι που έρχονται σε επαφή με τους συμμετέχοντες. 

Συγκεκριμένα, οι μαθητές, τόσο ασύγχρονα όσο και μέσα από live sessions με επαγγελματίες που εκείνοι επιλέγουν με βάση τα ενδιαφέροντά τους, έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για επαγγέλματα, σπουδές και απαραίτητες δεξιότητες στην αγορά εργασίας. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν επιστήμονες της Pharmathen, διευρύνοντας τις γνώσεις τους για τον κλάδο του φαρμάκου.

Η Νατάσα Κυριακάκη, Head of Corporate Communication & Engagement της Pharmathen, ανέφερε: «Στόχος του Προγράμματος είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στους μαθητές που βρίσκονται κυρίως σε απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας να λάβουν εξατομικευμένη και αξιόπιστη ενημέρωση για τα επαγγέλματα και τις προοπτικές τους, ώστε, μέσω των προσωπικών ιστοριών των ανθρώπων μας, να αναδειχθούν οι ποικίλες πτυχές του φαρμακευτικού κλάδου. Στηρίζουμε τους Πολίτες του Μέλλοντος για να διαμορφώσουν οι ίδιοι τη ζωή που ονειρεύονται και αξίζουν».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εταιρεία υπόσχεται προσιτές λύσεις τόσο για τα διαγνωστικά εργαστήρια όσο και για την κατ΄ οίκον φροντίδα των ασθενών
Και οι σχετικές θέσεις για τα οφέλη τους από το Κέντρο ΑΡΕΤΑΙΟΣ






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών