Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

PHARMACENTER

9/7/2008
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Η Ηealth Aid της PharmaCenter συµπλήρωσε 5 χρόνια παρουσίας στα φαρµακεία µε την ολοκληρωµένη σειρά των οµώνυµων Φυσικών Διατροφικών Συµπληρωµάτων που παράγονται στην Αγγλία.

Η απόφαση της εισαγωγής των προϊόντων Health Aid αποδείχθηκε επιτυχής και επίκαιρη για τον Έλληνα καταναλωτή που αναζητούσε κάτι περισσότερο από µια απλή πολυβιταµίνη, η οποία να καλύπτει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του οργανισµού του και να δρα προληπτικά στην υγεία και ευεξία του.

Οι 150 κωδικοί της Health Aid, πολυβιταµίνες, αναβράζουσες βιταµίνες, βιταµίνες και µέταλλα, περιλαµβάνουν ειδικές συνθέσεις για την αντιµετώπιση των διαφορετικών απαιτήσεων κάθε ατόµου. Η Health Aid δίνει στο φαρµακοποιό τη δυνατότητα επιλογής ανάµεσα σε: l συµπληρώµατα δίαιτας l συνθέσεις ενέργειας-τόνωσης l ειδικά προϊόντα για τις αρθρώσεις, το πεπτικό και το κυκλοφορικό l µια πλήρη σειρά προβιοτικών l απαραίτητα λιπαρά οξέα (Omega 3 και Omega 3-6-9).


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σε ένα ευχάριστο και άκρως εορταστικό κλίμα
Την καθημερινή αγωνία των φαρμακοποιών αναλύει η Β. Λαζαροπούλου


Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Οι εργαζόμενοι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους
Σε ένα ευχάριστο και άκρως εορταστικό κλίμα
Όμιλος Σαράντη: Ο Μάρτιος αποτελεί ένα μήνα επενδυτικής εξωστρέφειας
Θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές και επενδυτικές δράσεις με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων της με την επενδυτική κοινότητα
Στο «φουλ» οι μελέτες για νέα φάρμακα κατά της παχυσαρκίας
Μερίδιο της αγοράς διεκδικούν μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες
Χαρτογραφώντας τον νέο κόσμο της εργασίας
Στο 3ο συνέδριο Future of Work της Boussias events