Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Pharma PLUS: Φέτος τα Χριστούγεννα στηρίζει το MDA Ελλάς

18/12/2022 9:14:43 μμ
Και στέλνει το μήνυμα «Μαζί σας προσφέρουμε περισσότερα!»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με πνεύμα αλληλεγγύης και προσφοράς, η Pharma PLUS, μέλος του Ομίλου Lavipharm, υποδέχεται τον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου με μια νέα πρωτοβουλία. Όσοι επισκεφθούν τα φαρμακεία του Δικτύου Pharma PLUS έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν στην ενίσχυση των σκοπών του MDA Ελλάς, Σωματείου για άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις. Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι της κάρτας +plus card, εξαργυρώνοντας 1.000 πόντους, αποκτούν εντελώς δωρεάν ένα εορταστικό γούρι και δωρίζουν αυτόματα 2€ στο Σωματείο MDA Ελλάς. 

Εναλλακτικά, δίνεται η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να το αγοράσουν σε τρία διαφορετικά σχέδια από το φαρμακείο του Δικτύου, όπου και πάλι αυτόματα 2€ θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου. Με το μήνυμα «Μαζί σας προσφέρουμε περισσότερα!», η Pharma PLUS καλεί όλους τους επισκέπτες των φαρμακείων του Δικτύου να αγκαλιάσουν τη δράση, ώστε και φέτος τα Χριστούγεννα να χαρίσουν με τις πράξεις τους χαμόγελα και αισιοδοξία. Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν πληροφορίες για τη δράση προς το ΜDA Ελλάς αλλά και τις άλλες ενέργειες που γίνονται αυτήν την εορταστική περίοδο, όπως το Pharma PLUS X-Mas Fest, τόσο στο έντυπο φυλλάδιο στα φαρμακεία του Δικτύου, όσο και στο site www.pharmaplusonline.gr.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

31/3/2024 9:33:35 μμTop Pharma Launches 2023
Η έκδοση που συγκεντρώνει τη δράση όλης της αγοράς για ένα ολόκληρο έτος






Σχετικά άρθρα

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης
Ο Γ. Κιοσές έλαβε τις περισσότερες ψήφους για το Διοικητικό Συμβούλιο
Νέο Δ.Σ. για τον ΣΦΕΕ
Επανεκλέχθηκε για τρίτη θητεία πρόεδρος ο Ολύμπιος Παπαδημητρίου
ΣΥΦΑΚ: Επιτυχημένο το webinar για την αλλεργική ρινίτιδα
Διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον ΣΥΦΤΑ και τον ΣΟΦΛΑ
Ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην E.E.Φα.Μ.
Παραμένει στην προεδρία η Ντανιέλα Μάλο